Deze mysterieuze oudere serie op Netflix doet het ineens bizar goed

Films & Series Jeroen Kraak 3 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Op Netflix verschijnen wekelijks nieuwe films en series. Toch is er nu een oude serie die de populariteitslijst in dendert.

We zijn inmiddels aangekomen in het jaar 2022. Het is een ideaal moment voor goede voornemens of om nieuwe dingen te proberen. Dat laatste kun je natuurlijk ook met series en films doen op de streamingdiensten. Waarschijnlijk staan er nog een hoop titels op die je nog nooit hebt gezien. Zo heb je sinds kort de kans om een oudere serie te zien op Netflix. Manifest staat sinds kort op de streamingdienst, maar is al een flinke tijd uit. De serie duikt nu op in de populariteitslijst.

Een oudere serie doet het goed op Netflix

Maak kennis met Manifest. Zoals gezegd is de serie niet echt nieuw meer. Het eerste seizoen ging op 24 september 2018 in première op de Amerikaanse zender NBC. Inmiddels zitten er al drie seizoenen op en moet het vierde in 2022 op tv verschijnen.

Helaas is er wel een probleem bij de Netflix-release. Helaas zijn op de streamingdienst alleen het eerste en tweede seizoen beschikbaar. Het derde seizoen, waarvan de laatste aflevering op 10 juni was, is nog niet beschikbaar op Netflix. Het is dus de grote vraag wanneer je dat kunt verwachten. Als je fan bent zal je dus helaas moeten wachten.

Cobra Kai seizoen 4 staat nu op Netflix en dit zijn de reacties

Dit is Manifest

Natuurlijk ben je benieuwd waar de serie op Netflix over gaat. Nou komt ’ie: Als Montega Air vlucht 8282 landt na een turbulente vlucht zijn de passagiers en de bemanning opgelucht. Als ze aan de grond staan is er echter wat veranderd. Tijdens de paar uur durende vlucht is de wereld 5 jaar vooruitgegaan. Nadat vrienden en familie om de passagiers gerouwd hebben, krijgen ze ineens een tweede kans. Als ze langzaam beseffen wat er is gebeurd, komt er een dieper mysterie naar boven. Sommige passagiers realiseren dat ze geroepen worden voor iets wat groter is dan dat ze zich ooit hebben kunnen indenken.

The Manifest scoort redelijk op IMDb. Het heeft een gemiddelde score van een 7,1 op basis van 41.000 beoordelingen. Wil je zelf zien hoe goed de serie is? Vanaf nu kun je de eerste 29 afleveringen zien op Netflix.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen