WANT Report: Mario Kart 8 Deluxe op de Nintendo Switch is perfect

Als er één game is waar iedereen blij van wordt, is het Mario Kart wel. Met veel euforie schrijven wij dan ook dat Mario Kart 8 Deluxe eindelijk verkrijgbaar is. Maar is dit een game waarvoor je de Nintendo Switch aanschaft? Wij doken weer eens voor de camera om eens een classic potje te Mario Karten. Check it out!

Mario Kart 8 Deluxe op de Nintendo Switch

Maar eerst nog even een kort intro. Mario Kart 8 Deluxe is namelijk (ongeveer) dezelfde game als Mario Kart 8 op de Wii U. Je hebt alleen betere graphics en meer beelden per seconde tot je beschikking. Waarom zou je dan in godsnaam de Nintendo Switch voor Mario Kart 8 Deluxe aanschaffen? De échte vooruitgang zit hem echter vooral in deze zeven nieuwe features die we in ons WANT Report maar al te graag aan je demonstreren:

Zoals je ziet is het onmogelijk om écht kritisch op Mario Kart te zijn. Dit spel is altijd te gek. Dus ja, de aankoop van de Nintendo Switch is zeker de moeite waard. Al helemaal als je ook The Legend of Zelda: Breath of the Wild aanschaft. Maar dan moet je wel een leuke spaarpot tot je beschikking hebben.

Toch vinden wij het enorm jammer dat Nintendo geen tijd in nieuwe banen heeft gestoken. Nieuwe karakters en voertuigen zijn nice, maar nieuwe banen zijn toch wel essentieel. Vooral de diehard Mario Kart-gamer, die alle banen uit zijn hoofd kent, wil graag uitgedaagd worden met nieuwe banen. Met deze versie zal vooral de online game voor de nodige uitdaging zorgen.

Mario Kart 8 Deluxe neem je overal mee naartoe

Mario Kart 8 Deluxe is een game die vooral leuk is om met een groep vrienden thuis op de bank te spelen. Maar… het grote voordeel van de Nintendo Switch is dat je ‘m overal mee naartoe kunt nemen. Een vlucht naar Portugal wordt ineens gezellig, omdat je met je buurman kunt racen. Op de camping ben jij sowieso de man en treinreizen vliegen voorbij.

Niet overtuigd en vind je 60 euro écht te veel geld voor een Mario Kart editie die net uit ‘Pimp your ride’ komt rijden? Snappen wij ook wel weer. Misschien vind je hier wel een geschikte nieuwe game. Elke week bespreken wij in Gaming WANT namelijk nieuwe topgames voor je console of pc.

Reageer op artikel:
WANT Report: Mario Kart 8 Deluxe op de Nintendo Switch is perfect
Sluiten