Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 augustus 2019

Mario Kart Tour komt eind september naar je smartphone

Nintendo is al een paar jaar bezig met het brengen van populaire franchises naar de iPhone en Android-devices. Daar zitten zeker een paar geinige games tussen, zoals Super Mario Run en Fire Emblem Heroes. Toch is er één game waar we echt naar uitkijken en dat is Mario Kart Tour. Nadat de game eerder een beta heeft gekregen, is er nu eindelijk een datum aan de game gekoppeld.

Mario Kart Tour komt eind september

En heel erg lang hoeven we niet meer te wachten op Mario Kart Tour. Op 25 september komt hij namelijk uit en kun je dagelijks gaan rondscheuren met Mario en zijn vriendjes. Mocht je gelijk met de game aan de slag willen gaan, dan is het nu mogelijk om je van te voren te registeren. Op die manier kun je gelijk vanaf dag 1 er mee aan de slag gaan.

De game kent verschillende elementen uit de normale games. Zo kun je het opnemen tegen je vrienden online op verschillende banen die geïnspireerd zijn op de beschikbare personages. Uiteraard is het daarbij belangrijk dat je goed rondrijdt om zo als eerste over de finish te komen, maar heb je tegelijkertijd de beschikking over diverse power-ups om daarmee het leven van de tegenstanders zuurder te maken.

Terwijl je de game speelt heb je de mogelijkheid om verschillende nieuwe rijders, karts en meer vrij te spelen. Daarbij zul je overigens wel vaak verleidt worden tot in-game aankopen, want Nintendo wil natuurlijk zoveel mogelijk geld aan de spelers verdienen. Naast dat je je kunt pre-registreren, is het ook handig om gelijk een Nintendo Account aan te maken, want ook deze is verplicht om te spelen.

Wil je meer lezen over Mario Kart Tour? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Mario Kart Tour komt eind september naar je smartphone
Sluiten