Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 9 dec 2017

Briljant: douchedeur slaat al je briljante ideeën tijdens het douchen op

Twee dingen die mensen (naast daadwerkelijk douchen) vaak onder de douche doen zijn zingen en doodles maken op de beslagen muur of douchedeur. Het is ook vaak onder de douche dat je opeens iets briljants bedenkt en met één of andere oplossing voor een probleem komt. Het hotel Marriott heeft een geniale douchedeur ontwikkeld, welke al je douche-tekeningen en notities voor je opslaat. Zo hoef je er nooit meer achter gekomen dat je dat geweldige idee van onder de douche na het afdrogen weer bent vergeten.

Douchedeur doodles opslaan op je smartphone

In een promotievideo laat Marriott zien hoe mensen heerlijk tekenen op de douchedeur tijdens het douchen. Deze tekeningen zijn na het douchen niet voor eeuwig verloren, maar kunnen teruggehaald worden op je smartphone om vervolgens gedeeld te worden met vrienden en familie. Marriott noemt de douchedeur de eerste van zijn soort en refereert er toepasselijk naar met “a splash of brilliance”.

Marriott douchedeur

Volgend jaar publieke bèta test

We zien veel briljante ideeën voorbijkomen, welke vaak helaas maar een concept zijn en nooit daadwerkelijk ontwikkeld worden. De Marriott douchedeur is gelukkig meer dan een concept en het hotel is van plan de deur volgend jaar aan een soort publieke bèta test te onderwerpen in het Marriott hotel in Irvine Californië. Daar zullen gasten van het hotel verrast worden met de bijzondere deur.

Marriorr douchedeur

Marriott douchedeur ook voor consumenten?

De deur zal gedurende twee maanden in het Irvine hotel getest worden, maar het onzeker wat de plannen van Marriott daarna zijn. Deze zullen ongetwijfeld afhangen van de reacties van de gasten. Marriott heeft nog niks losgelaten over het mogelijk implementeren van de deur in meerdere hotels. Natuurlijk hopen we stiekem dat het hotel de deur ook gewoon zal verkopen, zodat we ook thuis aan de slag kunnen met doodles onder de douche.

Iets anders dat je tijdens het douchen kunt doen is je tanden poetsen. Met deze speciaal voor de douche ontworpen douchetandenborstel, neem je tijdens het douchen je tanden onder handen met allerlei opzetstukken.

Slashgear

Reageer op artikel:
Briljant: douchedeur slaat al je briljante ideeën tijdens het douchen op
Sluiten