Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 5 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Mark Ruffalo wil een Professor Hulk film (met Wolverine)

Acteur Mark Ruffalo mag dan al meerdere keren in de huid van de Hulk zijn gekropen, maar het lijkt erop alsof hij de groene superheld nog steeds niet beu is. Waar hij eerder al zijn interesse in een ‘Hulk vs Wolverine’ film heet geuit blijkt dat hij er ook eentje rondom Professor Hulk zou willen maken. Dit is de versie van Hulk die onder andere in Avengers: Endgame te zien was.

Mark Ruffalo ziet film met Professor Hulk wel zitten

Tijdens een panel op de C2E2 deed de vertolker van de Hulk een aantal opmerkelijke uitspraken:

”Als ik eerlijk ben zou ik een film willen zien waarin Banner en Hulk het samen moeten zien uitvechten en Professor Hulk daar het resultaat van is. Luister je mee, Kevin Feige? We willen Professor Hulk. Want de enige persoon in het universum waar de Hulk bang voor is, blijkt Banner en ik zou graag het ultieme confrontatie tussen de twee zien. En misschien ook nog Wolverine.”

De kans is groot dat Marvel-fans wel interesse hebben om het bovenstaande concept in een film te kunnen terugzien. Het is alleen de vraag of een dergelijk project momenteel nog in het drukke schema van Marvel past. Zo staan er de komende jaren al een ruime 15 andere films gepland, waaronder Black Widow, The Eternals, Black Panther 2 en een nieuwe project rondom Blade. Een nieuwe project rondom Wolverine ontbreekt momenteel echter nog.

Nieuwe Wolverine?

Mocht over een tijdje ook Wolverine in het Marvel Cinematic Universe opduiken dan is het wel de vraag wie hem gaat spelen. Dit omdat vertolker Hugh Jackman een aantal jaar geleden heeft aangegeven wel klaar met het personage te zijn.

Er zijn door de jaren heen enkele potentiële vervangers in beeld geweest, van Taron Egerton tot Danny DeVito. Al is er tot nu toe nog niemand officieel gecast. De kans is natuurlijk ook aanwezig dat Hugh Jackman zijn rol als Wolverine alsnog weer gaat oppakken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Mark Ruffalo wil een Professor Hulk film (met Wolverine)
Sluiten