Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 20 mrt 2018

Deze limited edition Marshall speaker heeft serieuze power

Het bedrijf Marshall staat bekend om zijn krachtige speakers en versterkers. Eén van hun populaire modellen is de Marshall Acton en de speakermaker vond het hoog tijd om weer met een speciale versie van de speaker te komen. Deze keer wordt het de limited edition Acton Tawny, welke door Marshall zelf wordt beschreven als een kleine maar krachtige speaker met een boterzacht caramel vinyl uiterlijk,

Acton Tawny als vintage koffertje

Als we naar de speaker kijken, geloven we ook zo de beschrijving van Marshall. Het is een klein apparaatje, dat eruit ziet als een soort vintage koffer. Aan de voorkant vinden we het mandenweefsel terug. Daar pronkt in het midden uiteraard de bekende Marshall naam met een metalen afwerking. De bovenkant en zijkanten zijn omwikkeld met een donkerdere kleur bruin, wat er inderdaad boterzacht uitziet.

Marshall Acton Tawny bluetooth speaker

Gebalanceerde klanken

Op de Marshall site wordt beloofd dat het kleintje capabel is om krachtige klanken te leveren. De goed gebalanceerde audio zou komen met heldere middentonen, uitgestrekte hogere tonen en een diepe bass, die de natuurwetten uitdaagt voor een speaker van dit formaat. Dit formaat is 265 x 160 x 150 mm en maakt de Acton Tawny tot de meest compacte speaker in de Marshall collectie.

Marshall Acton Tawny bluetooth speaker

Bluetooth of headphone jack

Aan de bovenkant vinden we knoppen om het speakertje te bedienen. Drie analoge draaiknoppen geven je de vrijheid om de bass, hoge tonen en het volume helemaal naar je wensen in te stellen. Daar vindt je ook de aan/uit knop als goudkleurige pook en kun je de speaker aan je smartphone of andere bron van muziek verbinden via Bluetooth of de audio poort.

Marshall Acton Tawny

Limited Edition Marshall bemachtigen

Het is een mooie speaker om te zien, maar als je hem wilt hebben moet je wel snel zijn. Het is namelijk een limited edition model en hij zal maar voor een gelimiteerde tijd beschikbaar zijn via de marshallheadphones.com website. Voor 199 euro kan hij van jou zijn en wordt hij ook nog eens gratis naar je verzonden.

Marshall Acton Tawny bluetooth speaker

Als je groot fan bent van het speaker bedrijf is deze koelkast misschien wel iets voor in je keuken. Hij lijkt op een Marshall speaker, maar houdt al je biertjes voor je koel.

Marshall

Reageer op artikel:
Deze limited edition Marshall speaker heeft serieuze power
Sluiten