Marshall’s Kilburn Bluetooth speaker krijgt badass upgrade

Het merk Marshall staat bekend om zijn krachtige speakers en veel mensen zullen blij zijn dat ze de Kilburn bluetooth speaker in huis hebben gehaald. Onlangs heeft het speakerbedrijf echter een opvolger onthuld, welke je geluidservaring naar een nog hoger niveau zou tillen: de Marshall Kilburn II. Niet alleen heeft de speaker een nieuw design gekregen, maar verschillende hardware upgrades zorgen ervoor dat het ding nog meer badass is geworden dan het al was.

360 graden audio

Een van de grootste veranderingen is dat je met de Kilburn II kunt genieten van 360 graden audio. Er is aan de achterkant namelijk een speaker bijgekomen, zodat je ook daar optimaal kunt opgaan in je muziek. Volgens Marshall zou het 2,5 kg wegende apparaatje de luidste speaker in zijn klasse. De heldere midrange tonen, diepe bass en uitgerekte hogere klanken zouden ongeëvenaard zijn voor een speaker van dit formaat.

Marshall Kilburn II Bluetooth speaker

Een beetje water kan best

Een andere hardware update is dat het speakertje tegenwoordig een IPX2 classificering heeft gekregen, waardoor hij wat beter tegen water kan. Het is niet zo dat je hem moet gaan onderdompelen en mee moet nemen tijdens het zwemmen, maar een beetje water zou geen ernstige gevolgen moeten hebben. De toevoeging van Bluetooth 5.0 AptX zorgt ervoor dat je kunt luisteren naar hifi klanken. Ook zou je tot zo’n 9 meter verderop nog je muziek kunnen streamen vanaf je smartphone.

Marshall Kilburn II Bluetooth speaker

20 uur luisterplezier en quick charge

Qua design zijn er subtiele veranderingen, hoewel je nog steeds duidelijk kunt zien dat het om een Marshall speaker gaat. De grille aan de voorkant heeft een design gekregen, dat lijkt afgekeken te zijn van microfoons. Ook zijn er bij de hoeken kapjes gekomen om de speaker nog wat extra stevigheid en bescherming te geven. Aan de bovenkant vinden we de gebruikelijke knoppen om onder andere het volume en de bass te regelen. Ook is er een visuele indicator van hoe het er met de batterij voor staat. De Bluetooth speaker zou het met een volle batterij zo’n 20 uur moeten volhouden, wat genoeg is om de dag mee door te komen. Via quick charge kun je vervolgens binnen 20 minuten weer voor 3 uur aan luisterplezier toevoegen.

Marshall Kilburn II Bluetooth speaker

Marshall Kilburn II preorderen

Hoewel de nieuwe speaker met allerlei verbeteringen komt, kost hij toch evenveel als de eerste versie. Op het moment kun je hem preorderen via de Marshall site voor omgerekend 258 euro. Helaas bezorgen ze niet naar Nederland, maar in dit artikel leggen we uit hoe je het toch voor elkaar krijgt. Je kunt aan de andere kant ook gewoon even wachten, want de speaker zou binnenkort ook buiten Amerika beschikbaar moeten zijn.

Als je van plan bent om binnenkort een Bluetooth speaker te kopen, moet je sowieso even op deze dingen letten.

Android Central

Reageer op artikel:
Marshall’s Kilburn Bluetooth speaker krijgt badass upgrade
Sluiten