Marshall Monitor Bluetooth hoofdtelefoon: toffe retro look en een diepe bas

Marshall staat bekend als ‘s werelds beste gitaarversterkers. Het bedrijf ontwikkelt hiernaast ook hoofdtelefoons die ook helemaal niet verkeerd zijn. Zo is de Monitor Bluetooth hoofdtelefoon ook (niet geheel verrassend) een knap staaltje geluidstechniek.

Het herkenbare geluid van Marshall

Of je de op gitaarversterkers geïnspireerde look van de Marshall-hoofdtelefoons nou aanspreekt of niet, een ding is zeker: de hoofdtelefoons van het merk komen consequent goed uit verschillende testen. Daar is de Monitor Bluetooth hoofdtelefoon geen uitzondering op.

De Marshall Monitor Bluetooth zal mensen die graag veel bas in hun muziek hebben erg aanspreken. Ook wanneer je het volume goed opschroeft blijft het geluid helder en gaat het niet kraken. De hoofdtelefoon laat een goede bas horen maar dit gaat niet ten koste van het overall geluid dat er uit komt. Volgens een test uitgevoerd door PCmag voegt de hoofdtelefoon hier en daar wel wat bas toe aan stukken van nummers waar eigenlijk geen bas in zit. Dit echter niet op een opvallende of storende manier, maar op een manier die de nummers versterkt.

Marshall

Het oog wil ook wat

Naast de geluidskwaliteit kun je ook voor deze bluetooth hoofdtelefoon gaan om het uiterlijk. Zoals we van Marshall gewend zijn is de hoofdtelefoon beschikbaar in het zwart en stat het herkenbare logo in witte letters op de oordoppen. Waarschijnlijk houdt niet iedereen van hoe deze hoofdtelefoon er uit ziet, maar als je van de stijl van Marshall houdt dan spreekt hij je vast aan. Hij ziet er ietwat retro uit en is groot genoeg om over je oren te vallen.

De hoofdtelefoon is voorzien van een belangrijke knop waarmee je het volume en je muziek zelf kunt navigeren. Door vaker op de knop te drukken of hem opzij of naar voren of achteren te bewegen kun je vrijwel alles doen wat je wilt. Je kunt hiermee ook gemakkelijk inkomende gesprekken opnemen en een liedje terugspoelen.

Marshall

De Monitor Bluetooth wordt geleverd met een micro USB-oplaadkabel en een kabel waarmee je de hoofdtelefoon ook niet-draadloos kunt gebruiken. Marshall zegt dat de hoofdtelefoon zo’n dertig uur meegaat, maar dit is wel afhankelijk van het volume. De Marshall Monitor Bluetooth is te koop voor 166,99 euro.

Marshall

Op zoek naar een bluetooth speaker maar weet je niet zo goed waar je op moet letten? Wij hebben de beste tips voor je op een rijtje gezet.

Reageer op artikel:
Marshall Monitor Bluetooth hoofdtelefoon: toffe retro look en een diepe bas
Sluiten