Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Tech 14 jan 2019

Marshall’s slimme speakers babbelen tegenwoordig ook met Google Assistant

Lange tijd waren Amazon’s Echo speakers en de Google Home de enige waardige opties op de markt als je op zoek was naar een slimme speaker. Tegenwoordig heb je veel meer waardige opties om de apparaten in je huis aan te sturen via een virtuele assistent. Marshall is één van de bedrijven die besloot ook zijn intrede te doen op de slimme speaker markt en tegenwoordig zijn hun slimme Acton II Voice en Stanmore II Voice speakers ook beschikbaar met Google Assistant.

Marshall met Google Assistant

De speakers van Marshall staan bekend om hun unieke stijl, waarin je duidelijk kunt zien dat het bedrijf gespecialiseerd is in versterkers. Ook de Action II Voice en Stanmore II Voice hebben het bekende Marshall uiterlijk en werden in eerste instantie gelanceerd met alleen Alexa als optie voor een slimme assistent. En hoewel Alexa het goed doen, zweren sommige mensen eerder bij Google Assistant en het is dan ook een goede zet van Marshall om ook Google’s assistent te ondersteunen. Het is helaas wel een of/of geval, aangezien je geen versie van de speakers hebt met zowel Alexa als Google Assistant.

Marshall Acton II Voice Google Assistant

Echte speakers

Waar veel slimme speakers toch echt nog een externe speaker nodig hebben om van je muziek te kunnen genieten, is dat bij Marshall uiteraard niet het geval. De slimme speakers kunnen zelf voor aangename klanken zorgen en zijn beide uitgerust met een twin set 15 watt class-D versterkers voor de twee tweeters. Verder zorgen twee rijen met microfoons ervoor dat de speakers je al van ver kunnen horen en wordt akoestische noise-cancelling ingezet om je stem de differentiëren van omgevingsgeluiden.

Marshall slimme speaker

Vorig jaar werd ook Marshall’s Kilburn Bluetooth speaker aangepakt met een badass upgrade en kreeg de speaker naast een nieuw design ook verschillende hardware upgrades.

Digital Trends

Reageer op artikel:
Marshall’s slimme speakers babbelen tegenwoordig ook met Google Assistant
Sluiten