Mark Hofman
Mark Hofman Tech 3 apr 2019

Marvel deelt meer Avengers: Endgame beelden in nieuwe trailer

Over drie weken zien we Avengers: Endgame eindelijk in de bioscopen verschijnen. De hype rondom de nieuwe film van Marvel is gigantisch en we kunnen simpelweg niet wachten tot we de film kunnen bewonderen. Gelukkig weet Marvel hoe het zijn fans tevreden moet houden en dropt het een gloednieuwe trailer.

⚠️Pas op: er kunnen spoilers in de tekst zitten!⚠️

Nieuwe trailer voor Avengers: Endgame

Marvel heeft een “Special Look” trailer online gezet van Avengers: Endgame. De producent weet inmiddels ook wel dat de hype rondom de nieuwe film gigantisch is en dat fans simpelweg niet meer kunnen wachten. Het verhaal, wat begon met Infinity War, gaat op 24 april verder en we kunnen er op dit moment geen genoeg van te zien krijgen. In de gloednieuwe trailer, die een minuut duurt, zien we wederom de helden die de situatie van de eerste film overleefd hebben. Maar daar blijft het niet bij.

Voor de eerste keer, sinds we weten dat Avengers: Endgame gaat verschijnen, zien we Thanos voorbij komen. Uiteraard was de grote bad guy al te zien in Infinity War, maar ontbrak hij tot nu toe nog in alle gedeelde beelden van de nieuwe film. Daar brengt deze “special look” dus verandering in. Je checkt ’em hieronder!

Van Captain Marvel tot aan Captain America en van Black Widow tot aan Iron Man: we zien ze allemaal voorbij komen. Maar er is uiteraard veel meer te zien in de trailer. Zo schudden Steve Rogers en Tony Stark, na een uiterst lange strijd, eindelijk de handen weer. Maar zien we ook dat het verlies van de andere helden nog steeds bijzonder zwaar valt bij het team. We zien nieuwe gezichten, oude bekenden en een nieuwe strijd losbarsten tegen het figuur dat alle ellende heeft veroorzaakt: Thanos.

Avengers: Endgame verschijnt op 24 april in de Nederlandse bioscopen. Benieuwd naar meer beelden? Check dan ook zeker even deze promo!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Marvel deelt meer Avengers: Endgame beelden in nieuwe trailer
Sluiten