Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 26 februari 2019

Marvel baas komt met goed nieuws voor Avengers: Endgame fans!

Nog twee maanden en we zien eindelijk hoe het verhaal van Avengers: Endgame zich gaat ontplooien. Echter is het, met de release zo dichtbij, wel de vraag of we voor die tijd nog voorzien worden van nieuwe beelden. Gelukkig kunnen we, als we Marvel baas Kevin Feige mogen geloven, opgelucht ademhalen. Marvel brengt nog een nieuwe trailer uit voordat de film in de bioscopen te zien is. 

Marvel komt met derde Avengers: Endgame trailer

April wordt een prachtige maand voor filmliefhebbers en Avengers fans. Afgelopen jaar maakten we kennis met het immens spannende verhaal van Infinity War en over twee maanden kunnen we eindelijk zien hoe dat verhaal gaat eindigen. Marvel en Disney brengen op 24 april Avengers: Endgame naar de bioscopen. Het is dus nog maar heel even wachten op de film, maar het is nog korter wachten op nieuwe beelden. Marvel president Kevin Feige vertelt tegenover ComicBook dat we nog een derde trailer kunnen verwachten voor de film. En dat is goed nieuws.

Avengers: Endgame Audi

Uiteraard zou de baas zichzelf niet zijn als hij nog een beetje vaag zou blijven over de exacte datum waarop de trailer verschijnt. Zo weet Feige te bevestigen dat een laatste trailer het daglicht gaat zien, maar zegt hij dat deze “voor de release van de film” verschijnt. Dat betekent dat we tussen vandaag en eind april de trailer kunnen bewonderen. Echter komt Marvel met nog een grote film dit jaar: Captain Marvel. Deze film verschijnt al op 8 maart in de bioscopen en de kans is dus flink aanwezig dat we rond deze tijd ook de laatste Avengers: Endgame film te zien gaan krijgen.

De laatste trailer die we zagen van Endgame heeft de hype nog groter weten te maken. Een nieuwe trailer naast een andere Marvel-film zou, wat dat betreft, ook een hele goede zet zijn. Daarnaast is het normaal dat de laatste trailer van films zo’n anderhalve maand voor release verschijnen. Wat dat betreft klopt een trailer, samen met Captain Marvel, als een tiet.

Avengers: Endgame kunnen we op 24 april verwachten in Nederland, waar de film op 26 april pas in de VS te zien is.

Reageer op artikel:
Marvel baas komt met goed nieuws voor Avengers: Endgame fans!
Sluiten