Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 7 dec 2018

Eerste beelden Avengers 4: Endgame – emotionele finale

De eerste trailer voor Avengers 4, Avengers: Endgame, is eindelijk gedropt door Marvel! De tiende verjaardag van het Marvel Cinematic Universe wordt met een grote klapper gevierd.

Avengers: Endgame trailer

We worden meegenomen op een reis door het afgelopen decennium. Van Tony Stark’s eerste stappen als Iron Man, tot het epische gevecht tegen Thanos in Avengers: Infinity War.

The first trailer for Avengers 4, officially called Avengers: Endgame, has arrived, celebrating Marvel’s 10-year achievement in building its Cinematic Universe. Die climax resulteerde in de dood van vele geliefde superhelden.

In Endgame zie je daar pas echt de impact van. De meeste Avengers worstelen nog steeds met het afscheid. De film is al lang gefilmd, maar toch heeft Marvel een hoop geheim weten te houden. Hoe dan ook wordt het een belangrijk slotstuk, de finale van maar liefst 22 films.

Voor bepaalde acteurs wordt het naar verluidt ook hun laatste keer in de iconische rollen. Chris Evans nam eerder dit jaar al op Twitter afscheid van zijn personage, Captain America. Avengers: Endgame komt in april 2019 naar de bioscoop, eerder dan verwacht. Daarvoor komt nog Captain Marvel uit, een film waarvan deze week ook een veelzeggende trailer uit kwam. Spider-Man: Far From Home komt na Endgame uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Eerste beelden Avengers 4: Endgame – emotionele finale
Sluiten