Mark Hofman
Mark Hofman Tech 22 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Marvel blikt terug in nieuwe Avengers: Endgame promo

Met nog een maand te gaan tot Avengers: Endgame de bioscopen bestormd is de kans aanzienlijk groot dat nieuwe trailers, of heel veel nieuwe beelden, het daglicht gaan zien. Echter wil dat niet zeggen dat Marvel genoeg reclame heeft gemaakt en de marketing op stop zet. Zo is er een nieuwe TV Spot van Endgame verschenen op YouTube en zien we dat we niet moeten vergeten om zo nu en dan terug te blikken op het verleden. 

Marvel blikt terug in Avengers: Endgame promo

Eind volgende maand lanceert Marvel het grote vervolg op Avengers: Infinity War. In de afgelopen maanden hebben we al veel teasers en trailers voorbij zien komen waardoor de hype rondom de film immens is. Avengers: Endgame staat nu al bekend als dé film van 2019, maar het is soms ook zeker niet verkeerd om terug te kijken. Dat Marvel, met nog een maand tot de release, geen nieuwe trailers en beelden naar buiten gaat brengen mag duidelijk zijn. Echter wil dit niet zeggen dat de marketing en promotie voor de film stopt. Sterker nog: het wordt alleen maar meer.

Op YouTube is een nieuwe video verschenen van Marvel Studios. De producent heeft een zogeheten TV Spot online gezet voor Avengers: Endgame. Waar we uiteraard uitkijken naar de komst van de nieuwe film, is het ook zeker niet verkeerd om af en toe naar het verleden te kijken. Iets wat Marvel in de nieuwe TV Spot ook doet. Captain America is te horen in het dertig seconde durende fragment en toont alle helden die verloren zijn gegaan in Infinity War. Hier vallen dus helden als Black Panther, Doctor Strange, The Wasp, The Winter Soldier en Star-Lord onder.

Halverwege de promo schieten kleuren terug in het scherm en zien we de helden die nog over zijn. Captain America, Black Widow, Hawkeye, Thor en Iron Man maken zich klaar voor de strijd met Thanos. We zien ze lopen in de wit met rode uitrusting, die zonder twijfel een rol gaat spelen in de film. Daarnaast hebben de makers van Avengers: Endgame al duidelijk gemaakt dat er wat misleiding in de trailer te vinden zijn, maar weten we zeker dat de uitrusting daar geen onderdeel van is.

Avengers: Endgame is vanaf 24 april te zien in de bioscopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Marvel blikt terug in nieuwe Avengers: Endgame promo
Sluiten