Mark Hofman
Mark Hofman Tech 12 apr 2019

Marvel verrast wederom met nieuwe beelden Avengers: Endgame

De hype rondom Avengers: Endgame is inmiddels dusdanig groot dat er weinig mensen nog overgehaald moeten worden om een kaartje voor de film te kopen. Echter wil dit niet zeggen dat Marvel Studios het rustig aan doet met het verspreiden van nieuwe beelden. Een gloednieuwe TV-Spot geeft ons wederom een inzicht in een van de meest populaire films van 2019. 

Marvel lanceert nieuwe Avengers: Endgame beelden

Fans zitten er al bijna een jaar op te wachten: het grote vervolg van Avengers: Infinity War. De film uit 2018 wist ontzettend goed te scoren en heeft fans, over heel de wereld, voorzien van spanningen rondom het volgende deel. Binnenkort lanceert Marvel het tweede gedeelte van het zenuwslopende verhaal. Dit doet de studio in de vorm van Avengers: Endgame, welke vanaf 24 april te zien is in de Nederlandse bioscopen. Maar waar menig persoon al hyped genoeg is om een kaartje te kopen, blijft Marvel beelden verspreiden als een malle. Zo verschenen er ook gisteravond weer gloednieuwe beelden vanuit de studio’s.

De nieuwe TV-Sport van Avengers: Endgame lijken ons, wederom, een belangrijk deel van het plot te vertellen. Zo zien we dit keer dat het superhelden-team in een aantal kleinere teams wordt ingedeeld. Dit hoogstwaarschijnlijk om de strijd met Thanos te kunnen overleven. Captain America zegt ook heel duidelijk “You know your teams. You know your missions”. Check de teaser hieronder:

Grappig genoeg is dit wel een gegeven dat al eerder geteased werd door een van de castleden. In een interview met Good Morning America liet Scarlett Johansson weten dat het team uit elkaar gaat. Er werd gesproken over het feit dat er drie verschillende units tegelijkertijd plaats zouden vinden in de film. Nu weten we ook daadwerkelijk wat dit betekent.

We weten dat er in Avengers: Endgame genoeg ruimte is om verschillende verhalen te vertellen. Het vervolg op Avengers: Infinity War gaat namelijk ruim drie uur duren. Marvel heeft tot nu toe geweldig werk afgeleverd door de plot van de gehele film geheim te houden. We weten maar een paar hele kleine dingen.

Avengers Endgame

Avengers: Endgame is vanaf 24 april te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Marvel verrast wederom met nieuwe beelden Avengers: Endgame
Sluiten