Eerste beelden Marvel’s Avengers game liggen nu al op straat (eerste gameplay!)

Begin volgend jaar kunnen we aan de slag met de game Marvel’s Avengers. Hoewel je zou denken dat het verbonden staat met de populaire filmreeks, is het in de praktijk meer gebaseerd op de comics. Zo zijn geen acteurs uit de film betrokken bij de game en zijn ook de gelijkenissen anders. Dat zagen we al in de trailer van de game, die tijdens de afgelopen E3 werd getoond. Nu was het de bedoeling dat de gameplay van de game na de Gamescom in Duitsland zou worden uitgebracht. De content werd echter al tijdens de San Diego Comic Con getoond en is nu uitgelekt.

Gameplaybeelden van Marvel’s Avengers

Nu is de kwaliteit van de video niet heel erg hoog en daardoor is het allemaal iets minder spectaculair als dat de ontwikkelaar het zou willen. Maar tijdens de E3 zelf kwamen er al berichten naar buiten over Marvel’s Avengers die toch wel gezien konden worden als teleurstellend. Nu is dit nog maar het begin van wat de ontwikkelaar toont en er kan nog veel veranderen, maar tegelijkertijd is de eerste indruk vaak het belangrijkste. Bekijk de gelekte beelden hieronder.

Het probleem wat ik zelf met de beelden van Marvel’s Avengers heb, is dat het constant actie biedt en je daardoor door de bomen het bos niet meer ziet. Dat is in een paar minuten tijd wel tof, maar als het een game gaat zijn waarin je constant aan de slag gaat met het verslaan van vijanden, dan is de kans redelijk groot dat je er na een tijdje genoeg van hebt. Nu is dit wel één van de beginlevels, waarbij de pleuris compleet uitbreekt, maar het is echt wel te hopen dat het goed komt met de balans van de game.

Marvel’s Avengers staat gepland voor 15 mei 2020 en komt dan uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Eerste beelden Marvel’s Avengers game liggen nu al op straat (eerste gameplay!)
Sluiten