De magie van Marvel: zo ziet het masker van Spider-Man er van binnen uit

Spider-Man is een van de populairste Marvel superhelden aller tijden en hij is daarom ook in veel films vertegenwoordigd. Ondanks dat we hem dus vrij vaak voorbij zien komen lijkt ons de kans klein dat jij jezelf ooit hebt afgevraagd hoe de binnenkant van zijn masker eruit ziet. Toch hebben we onlangs het antwoord op deze vraag gekregen.

Marvel Studios medewerker Ryan Meinerding heeft via Instagram namelijk een foto gedeeld waarop we te zien is hoe het welbekende masker van binnen oogt.

Zo ziet het Spider-Man masker er van binnen uit

De door Tom Holland vertolkte Spider-Man heeft al aan 5 Marvel films meegedaan, waardoor we hem in allerlei situaties gezien hebben. Toch weet de onderstaande foto, met daarin de binnenkant van het masker dat hij in Spider-Man: Homecoming draagt, ons te verbazen:

Dit wijst nog maar eens uit dat het pak wat de slingerende superheld draagt zoveel meer is dan enkel een stukje stof. Al helemaal als je erbij stilstaat dat het Spider-Man pak in latere films allemaal maar geavanceerder is geworden. Dit mede omdat Tony Stark er een paar keer aan gesleuteld heeft.

De toekomst van Spider-Man

Het mocht dan even onduidelijk zijn wat er met Spider-Man ging gebeuren, maar nu lijkt het erop dat de populaire Marvel held alsnog in de films van het Marvel Cinematic Universe zal gaan voorkomen.

Naast een nieuwe solofilm (die waarschijnlijk in 2021 zal verschijnen) komt er ook een vervolg op de succesvolle animatiefilm Spider-Man: Into The Spider-Verse.

Meer Marvel

Onlangs werd bekend dat Disney voorlopig nog niet gaat minderen met het aantal van Marvel films dat ze per jaar uitbrengen. Ondanks dat 2020 een vrij rustig jaar gaat worden blijken er in 2021 maar liefst 4 nieuwe titels uit te gaan komen, waaronder een film met Spider-Man erin.

Meer over de titels die in het zogeheten ”Phase 4” van het Marvel Cinematic Universe zullen gaan verschijnen is hier te lezen.

Reageer op artikel:
De magie van Marvel: zo ziet het masker van Spider-Man er van binnen uit
Sluiten