Marvel deelt uitgebreide nieuwe Black Widow trailer

Marvel heeft de definitieve trailer voor Black Widow gedeeld. Het gaat hier om een aankomende film waarin Natasha Romanoff, beter bekend als ‘the Black Widow’ centraal staat.

De nieuwe video begint met een voice-over van Yelena Belova, een collega-spion waar Black Widow blijkbaar een verleden mee heeft. Het lijkt hierdoor op dat dit personage een belangrijke rol in het verhaal zal gaan spelen.

Nieuwe trailer voor Black Widow

Deze nieuwe trailer is overigens een stuk uitgebreider dan de teasers die voorheen verschenen. Dus mocht je er straks zonder al teveel verwachtingen in willen gaan, dan kun je de onderstaande video van Marvel Studios wellicht beter nog even vermijden:

In tegenstelling tot andere recente Marvel-films als Avengers: Endgame en Spider-Man: Far From Home zal Black Widow zich in het verleden afspelen en plaatsvinden tussen de gebeurtenissen van Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War in.

Naast dat Black Widow wederom door Scarlett Johansson gespeeld gaat worden zullen we ook enkele andere noemenswaardige acteurs in de film terugzien. Zo gaat de eerdergenoemde spion Yelena Belova gespeeld worden door Florence Pugh, welke eerder al in films als Midsommar en het Oscar-winnende Little Women te zien was. Daarnaast zijn er rollen voor Rachel Weisz, David Harbour en de Nederlandse Olivier Richters. Ook lijkt het erop dat Robert Downey jr. (Iron Man) even te zien gaat zijn.

Waar de aankomende James Bond-film vanwege het coronavirus is uitgesteld, lijkt het erop dat ze zich bij Marvel weinig van deze ziekte aantrekken. Black Widow staat in Nederland namelijk nog steeds gepland om op 29 april te verschijnen.

Marvel helden die vielen

Ondanks dat we zowel Black Widow als Iron Man binnenkort weer op het grote scherm kunnen aanschouwen lijkt het erop dat dit de laatste keer zal zijn. De twee populaire Marvel helden verschenen onlangs namelijk op ons lijstje met personages die de Marvel filmreeks niet overleefd hebben.

Reageer op artikel:
Marvel deelt uitgebreide nieuwe Black Widow trailer
Sluiten