Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 3 jun 2019

Wordt Keanu Reeves hét nieuwe gezicht van Marvel?

Onlangs schreef ik een uitgebreid artikel over de toekomst van het Marvel Cinematic Universe. Na 22 films die opbouwden naar Avengers: Endgame is het tijd voor de volgende fase. Een reeks aan films die bijna compleet draaien om een kosmische groep superhelden: The Eternals.

‘Marvel cast Keanu Reeves’

Hier kun je dat artikel vinden. Daarin leggen we je precies uit wie die helden zijn, en waarom ze de nieuwe focus van Marvel worden. De studio is in ieder geval al druk aan het casten. Naast Angelina Jolie en Richard Madden (Game of Thrones, Bodyguard) kunnen we nu nog een grote naam aan het rijtje toevoegen: Keanu Reeves.

Althans, als we de geruchten moeten geloven. Volgens meerdere betrouwbare bronnen is de John Wick-acteur in onderhandeling met Marvel. Naar verluidt wil de studio hem een grote rol geven in The Eternals en andere aankomende Marvel-films.

'Marvel cast Keanu Reeves'

The Eternals: de volgende Avengers

Marvel heeft dus grootse plannen. The Eternals worden niet zomaar een extra groep superhelden zoals The Guardians of the Galaxy. Bronnen wijzen erop dat de studio van plan is om van de kosmische groep de opvolgers van The Avengers te maken. De rode draad in de komende jaren aan films.

Daarmee is de kans dus groot dat Keanu Reeves de volgende Robert Downey Jr. of Chris Evans wordt. De volgende Iron Man, de volgende Captain America. Het nieuwe gezicht van het Marvel Cinematic Universe, wellicht naast Captain Marvel en Angelina Jolie. Zij speelt de superheldin Sersi.

Ook Kumail Nanjiani (Silicon Valley) en Ma Dong-seok (Train to Busan) zijn voor The Eternals gecast. Het is nog niet duidelijk wanneer de film in productie zal gaan, wel heeft de studio aangekondigd dat er voor 2022 nog acht films uit gaan komen. In dit artikel lees je daar dus meer over.

2019 is zo al met al een prachtjaar voor Reeves. John Wick 3: Parabellum doet het nu al beter dan de vorige twee delen, hij speelt een mooie rol in Toy Story 4 en nu dus dit Marvel-nieuws!

☞Check ook: Chris Evans ziet Thor & Captain America buddy-komedie wel zitten

Manners

Reageer op artikel:
Wordt Keanu Reeves hét nieuwe gezicht van Marvel?
Sluiten