Marvel Cinematic Universe verwelkomt Game of Thrones ster

Naast Marvel was er dit jaar ook een andere franchise die enorm veel in de spotlights stond. We hebben het hier natuurlijk over Game of Thrones, waarvan het afsluitende seizoen vele records heeft verbroken. Het lijkt er nu echter op dat twee populaire franchises gaan samenkomen. Kit Harington gaat namelijk een rol krijgen in het Marvel Cinematic Universe.

Kit Harington neemt deel aan Marvel Cinematic Universe

De eerste helft van 2019 stond vooral in het teken van deze twee dingen: Marvel en Game of Thrones. Als jij een beetje van films en series houdt dan is de kans groot dat je tenminste één van die twee leuk vond.

Het lijkt er nu echter op dat deze twee werelden samen gaan komen. Er is namelijk een nieuwsbericht verschenen waarin staat dat acteur Kit Harington getekend heeft voor een rol in het Marvel Cinematic Universe.

Game of Thrones
Emilia Clarke en Kit Harington in Game of Thrones (Bron: HBO)

Harington is de afgelopen jaren enorm bekend geworden vanwege het vertolken van Jon Snow in de enorm populaire fantasyreeks Game of Thrones. Wat voor personage hij bij Marvel gaat spelen is echter nog niet bekend. Ook hebben we nog geen details over de specifieke film waarin hij te zien zal zijn.

Gezien er meer dan genoeg Marvel projecten aan te zitten te komen is het ergens wel begrijpelijk dat Disney de hulp van een acteur als Harington inschakelt.

The Eternals

Harington is echter niet de enige Game of Thrones acteur die in het Marvel Cinematic Universe te zien gaat zijn. Zo zal Richard Madden een superheld vertolken in het veelbelovende The Eternals.

Dit weekend vindt overigens het Disney evenement D23 Expo plaats, waardoor we nog veel meer Marvel nieuws verwachten. Als jij hiervan op de hoogte gehouden wilt worden dan raden we aan om het Marvel overzicht te blijven checken.

Reageer op artikel:
Marvel Cinematic Universe verwelkomt Game of Thrones ster
Sluiten