Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 10 jul 2019

Fan van Marvel? Dan wil je deze props uit de Netflix series echt hebben!

Heb jij altijd al zo´n Marvel superheldenpak zoals in de films en series willen hebben? Dan is dit je kans! Website Prop Store gaat namelijk allerlei props veilen die gebruikt zijn in de Marvel series Daredevil, Iron Fist en Luke Cage. Fans kunnen hierdoor niet alleen allerlei kleine voorwerpen bemachtigen, maar ook kleding en zelfs nepwapens.

Marvel gaat props uit Iron Fist, Luke Cage en DareDevil veilen

Er gaat binnenkort een grootschalige veiling plaatsvinden waarbij fans kunnen bieden op allerlei voorwerpen die gebruikt zijn in Marvel series. Het zal gaan om props uit de series Iron Fist, Daredevil en Luke Cage welke alle drie via Netflix te zien zijn.

De hoeveelheid props blijkt enorm te zijn. Vandaar dat er een uitgebreid PDF-bestand online staat waarin precies beschreven staat wat er allemaal geveild gaat worden. Tevens staat er bij ieder attribuut een schatting van hoeveel het ongeveer waard is. Zo gaan de visitekaartjes die Matt Murdock gedurende de serie vaak bij zich had ongeveer 100 tot 150 dollar per stuk kosten. Mensen welke in aanmerking willen komen voor zijn superheldenpak zullen daarvoor vermoedelijk op zijn minst 30.000 voor moeten neertellen.

Marvel

Het veilen zal op 12 en 13 augustus plaatsvinden via een live-uitzending op televisie. Al kunnen fans nu ook al een bod doen via de website van Prop Store.

Gelukkig hebben ook mensen die blut zijn de kans om iets te krijgen. In samenwerking met Marvel gaan er namelijk vijf Luke Cage hoodies verloot worden. Al zijn het helaas alleen inwoners van de Verenigde Staten die hiervoor in aanmerking komen.

Meer superhelden?

Mocht jij wel graag naar Marvel films en series kijken maar geen behoefte hebben om zulke hoge bedragen neer te leggen dan zijn er nog een hoop andere leuke dingen waar je van kunt genieten. Denk hierbij aan Spider-Man: Far From Home, die nu in de bioscoop te zien is.

Reageer op artikel:
Fan van Marvel? Dan wil je deze props uit de Netflix series echt hebben!
Sluiten