Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 22 jan 2019

Marvel volgens Ryan Reynolds begonnen aan Deadpool 3

Je zou kunnen zeggen wat je wil, maar Deadpool is zonder twijfel de grappigste superheld op de planeet. Ryan Reynolds’ personage heeft onze harten in de afgelopen jaren weten te veroveren en zo te zien hoeven we het nog niet zonder hem te doen. Volgens de acteur is Marvel inmiddels begonnen aan Deadpool 3.

Marvel begint aan Deadpool 3

We kunnen aannemen dat we het laatste van Deadpool nog niet gezien hebben. De films zijn bijzonder populair, hebben een flinke fanbase en beschikt over een creatief team dat alles goed lijkt te doen. In een interview met Variety vertelt Ryan Reynolds over de huidige status van film nummer drie. Eerlijk is eerlijk: we kunnen bijna niet wachten op Deadpool 3.

In het interview laat Ryan Reynolds weten dat Marvel inmiddels al begonnen is aan de productie van Deadpool 3. Wel met een notitie dat het team wel een iets andere richting op gaat.

“Het team is al bezig met Deadpool 3. Al zal het derde deel van de film een hele andere richting op gaan.”

Reynolds voegt daaraan toe dat bepaalde franchises vaak een verhaal of personage vier films te laat aanpassen. Dat zal met Deadpool 3 niet aan de orde zijn. Welke richting de film precies op zal gaan, zullen we voorlopig nog even zelf moeten bedenken. Er is op dit moment nog geen releasedatum vrijgegeven.

Avengers Endgame Deadpool

Deadpool featuring X-Men?

Eerder deelde Ryan Reynolds al wat informatie over Deadpool 3, waarin hij zijn zorgen uitte over de release van de film. Het was op dat moment nog niet zeker of de film er echt zou komen. Echter liet hij destijds wel weten welke richting Deadpool 3, naar zijn mening, op zou moeten gaan.

“Om het personage volledig tot zijn recht te laten komen in zijn eigen universum, moeten we alles van hem afpakken. Maar ik denk niet dat dit mogelijk is.”

Reynolds voegde daar aan toe dat Deadpool onderdeel zou moeten worden van X-Force of een andere groep helden. Een team-up met een geweldig vrouwelijk personage uit X-Men ziet hij wat dat betreft ook zeker zitten. Maar een andere solo-film, daar heeft hij weinig vertrouwen in.

“Ik denk gewoon dat als we nog een Deadpool solo film maken, we grenzen gaan overschrijden die we niet willen overschrijden.”

Deadpool 2 review Deadpool 2 Blu-ray review

Wanneer Deadpool 3 in de bioscopen verschijnt, en waar het verhaal over gaat, zullen we later dit jaar te horen krijgen.

Reageer op artikel:
Marvel volgens Ryan Reynolds begonnen aan Deadpool 3
Sluiten