Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 6 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Marvel brengt flinke hype op gang met nieuwe trailer Doctor Strange

Veel mensen kijken uit naar de nieuwe Doctor Strange-film na Spider-Man: No Way Home. Marvel doet er nu nog een schepje bovenop.

Het is een mooi jaar voor veel Marvelfans. De nieuwe serie Moon Knight weet veel indruk te maken op Disney+. Vooral het opmerkelijke begin doet veel fans afvragen welke kant de show opgaat. Natuurlijk komt er dit jaar nog veel meer. De grootste film van 2022 leek vooraf Thor: Love and Thunder te worden, maar de verschillende trailers zorgen voor een ongekende hype voor Doctor Strange.

Doctor Strange is terug

Doctor Strange kennen we natuurlijk van de verschillende Marvel-films. Recent was de tovenaar nog te zien in Spider-Man: No Way Home waarin hij behoorlijk wat indruk wist te maken. Die film opende ook meteen een verhaallijn en aan het einde zagen we al een eerste moddervette trailer. Nu is het tijd voor trailer nummer twee en die gaat net zo hard.

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness zien we wat er gebeurt nadat Dr. Stephen Strange met een verboden spreuk de multiverse opent. Er komen verschillende versies van de tovenaar die een bedreiging zijn voor de mensheid. In deze film bundelt hij dan ook de krachten met Wong uit Shang-Chi en Wanda Maximoff die we eerder in haar eigen serie op Disney+ zagen.

Nieuwe hints in de Marvel-trailer?

De nieuwe trailer van de Doctor Strange-film hint op een nog grote verbondenheid met de Disney+-serie WandaVision. We wisten al dat Wanda Maximoff mee zou doen, maar in de trailer is er nu meer aandacht voor haar. Zo is te zien hoe ze haar kinderen Billy en Tommy omhelst. Het lijkt er echter nog steeds op dat ze haar kinderen niet tot leven kan wekken. Fans denken dan ook dat we in de film zullen zien hoe Wanda het met haar krachten alsnog probeert.

Naast Wanda zien we ook een aantal van de duistere versies van Doctor Strange, waarvan er eentje zelfs een derde oog heeft. De fans hopen ook dat er voor het eerst wat te zien is van X-Men in de nieuwe Marvel-film.

We moeten nog even wachten op Doctor Strange in the Multiverse of Madness, want pas op 4 mei verschijnt deze in de bioscoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Marvel brengt flinke hype op gang met nieuwe trailer Doctor Strange
Sluiten