Mark Hofman
Mark Hofman Tech 16 apr 2019

Drama voor Marvel: groot deel “Avengers: Endgame” film lekt

Over een kleine week gooit Marvel dan eindelijk dé film van 2019 de bioscopen in. De hype rondom Avengers: Endgame is gigantisch en fans kunnen simpelweg niet meer wachten. En helaas, voor Marvel, hoeven sommige fans ook niet meer te wachten. Een screening van de film is compleet uit de hand gelopen en de volledige films is inmiddels online te vinden. 

Avengers: Endgame lekt volledig uit

Sinds de komst van Avengers: Infinity War is de hype rondom het volgende deel gigantisch. Marvel-fans over heel de wereld willen dolgraag weten hoe de strijd met Thanos afloopt en vanaf 24 april krijgen zij eindelijk antwoord op hun vragen. Maar waar gisteren bekend werd dat Marvel ontzettend ver is gegaan om alle spoilers en geheimen rondom de film te bewaren, is het nu helemaal mis gegaan. Een van de screenings van Avengers: Endgame was niet voorzien van voldoende beveiliging waardoor de gehele film nu online te vinden is.

Filmproducenten organiseren, vaak een week voor de lancering van een film, screenings voor de pers. Op deze manier kunnen zij hun recensies op de dag van release uitbrengen. Echter zijn deze screenings meestal voorzien van flink wat beveiliging. Juist, “meestal”. In een van de screenings is het nu helemaal fout gegaan. De beveiliging deed niet voldoende hun werk (dat is het verhaal dat rondgaat) waardoor een van de aanwezige in de zaal een video kon maken met zijn mobiel. en deze beelden zijn uiteraard alles behalve veilig bewaard gebleven. De hele film staat nu op het internet.

Op dit moment is nog niet bekend wie verantwoordelijk is voor het uitlekken van de beelden. Wel zien we Arabische ondertiteling op de beelden.

Pas op voor spoilers!

Omdat de film nu in zijn volledigheid voor het grijpen ligt bij het grote publiek wordt oppassen geblazen de komende week op social media. De kans dat je spoilers tegen gaat komen is gigantisch en daar heeft uiteraard niemand behoefte aan. Althans, de echte fans niet in ieder geval.

Avengers Endgame

Disney is op dit moment druk bezig om de beelden offline te halen. Wat de beelden laten zien, en waar ze te vinden zijn, houden we achterwegen. Dit uit respect voor de makers van Avengers: Endgame.

Meer Marvel en Disney?

In onze podcast WantKast hebben we het niet alleen over het laatste en grootste technieuws van de afgelopen week, maar praten we je ook bij over bedrijven als Disney. In de meest recente aflevering van WantKast hebben we het bijvoorbeeld over de aankondiging van Disney Plus.

Aflevering horen? Dat kan via onderstaande embed!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drama voor Marvel: groot deel “Avengers: Endgame” film lekt
Sluiten