Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 17 jun 2019

Deze Marvel-fan keek Avengers: Endgame 116 keer (en is nog lang niet klaar)

Is het jou ook gelukt om het 3 uur lange Avengers: Endgame uit te zitten zonder tussendoor naar het toilet te gaan? Netjes hoor, al zijn er blijkbaar ook mensen waarvoor dit dagelijkse kost is. Er is namelijk een Amerikaan die dit al 116 keer achter elkaar vol heeft weten te houden. De Marvel fan in kwestie streeft zelfs naar een wereldrecord.

Avengers: Endgame

Ondanks dat Avengers: Endgame enorm veel bezoekers heeft getrokken vrezen we dat de film er niet meer in gaat slagen om Avatar van de troon te stoten als meest succesvolle film ooit. De recordhouder ligt namelijk nog zo’n 54 miljoen dollar op de recente Avengers film voor.

Als alle Marvelfans echter dezelfde mentaliteit hadden als de 30-jarige Agustin Alanis uit het Amerikaanse Riverview dan zou Endgame waarschijnlijk als nog winnen. De extreem fanatieke bioscoopganger heeft de laatste Avengers film namelijk al zo’ 116 keer gezien.

Het lijkt er echter op dat hij de film nog lang niet beu is, want Agustin streeft ernaar om hem in totaal 200 keer te bekijken. Dit omdat hij probeert om een record te verbreken:

”Het was eigenlijk helemaal niet mijn bedoeling om voor een record te gaan. Ik ging gewoon ieder dag naar deze film. Toen er echter records werden verbroken besloot ik om hetzelfde te gaan doen.”

Het is volgens Alanis niet de eerste keer dat hij een film van Marvel zo vaak bekeken heeft. Hij gaf namelijk aan dat hij Captain America: Winter Soldier ook talloze keren gezien, maar dan vanuit thuis. Al vraagt hij zichzelf wel af of hij hetzelfde zou kunnen doen met een film in een ander genre.

Het huidige record ligt bij ene Tony “Nem” Mitchell, die in totaal 103 keer naar Avengers: Infinity War is geweest. Dit leverde hem een uitnodiging voor de première van Endgame op.

De toekomst van Marvel

Heb jij Avengers Endgame inmiddels al genoeg gezien en wil je juist weten wat erna komt? Lees dan ons uitgebreide artikel over The Eternals, het volgende grote Marvel project.

Reageer op artikel:
Deze Marvel-fan keek Avengers: Endgame 116 keer (en is nog lang niet klaar)
Sluiten