Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 11 jun 2019

Marvel fans kunnen Tony Stark’s hut huren via Airbnb

In het recente Avengers: Endgame hebben we helaas voorlopig afscheid moeten nemen van onze bekende Marvel helden, maar dat betekent gelukkig nog niet dat ze helemaal uit beeld zijn. Naast dat sommige ervan over een tijdje te zien zullen zijn in een spin-off blijkt het ook mogelijk om Tony Stark’s oude huis te bezoeken.

Tony Stark’s huis op Airbnb

Ondanks dat Tony Stark bekend staat om zijn rijkdom en geavanceerde gadgets verbleef hij in de laatste Avengers film in een relatief simpele woning aan het meer. Het blijkt nu dat mensen deze hut gespot hebben op Airbnb. Vandaar dat we het zelf ook even gecheckt hebben en inderdaad, Iron Man’s laatste verblijfplaats staat te huur.

De accommodatie is gevestigd in het Amerikaanse dorpje Fairburn, dat zo’n 30 minuten van Atlanta ligt. Er zijn 3 slaapkamers en een verblijf kost ongeveer 335 per nacht. Al ligt het er natuurlijk wel een beetje aan wanneer je gaat.

We hebben zelf ook overwogen om te boeken, maar het bleek dat we niet de enige waren met interesse. De hut is de komende maanden namelijk al bijna ieder dag bezet. Mocht jij ook interesse hebben dan raden we je aan zo snel mogelijk een reservering te maken.

Gezien de grote fanbase die Marvel heeft denken wij dat de locatie erg populair gaat worden. Mede omdat vaker is gebleken dat liefhebbers veel voor hun favoriete franchise over hebben. Zo was er onlangs een fan die beweerde maar liefst 103 keer naar Avengers: Endgame te zijn geweest.

Marvel’s Avengers Game

Ondanks het nog even gaat duren voordat we de Avengers weer in de bioscoop gaan zien (althans, degene die nog in leven zijn), zullen onze geliefde helden in de tussentijd wel naar een ander scherm komen. In 2020 verschijnt namelijk de game Marvel’s Avengers voor De pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. Bekijk hier de eerste trailer!

Reageer op artikel:
Marvel fans kunnen Tony Stark’s hut huren via Airbnb
Sluiten