Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 10 sep 2018

Bruutste vechtscènes uit Marvel films + muziek van ABBA = pure magie

Sommige dingen gaan in je hoofd gewoon totaal niet samen. Of het nou een boterham met kaas en hagelslag is, of Jay Z die een album opneemt met Linkin Park. Dat kan toch niet goed gaan? Hetzelfde dachten we van de populairste hits van ABBA en de bruutste vechtscènes van Marvel films.

Marvel + ABBA = magie

Spoiler: die twee gaan veel beter samen dan je zou verwachten. Die bizarre boterham mag je zelf bereiden en Collision Course kun je op Spotify vinden, maar die Marvel/ABBA-mashup hebben we voor je klaar staan.

Deze bizarre creatieve uitspatting ontstond op Tumblr. Een creatieve gebruiker keek nog eens Captain America: The Winter Soldier, en voelt het al snel kriebelen. Hij/zij besloot dat het beter moest kunnen, en koop achter de laptop.

Al snel kwam het briljante idee tot stand om er ABBA onder te gooien. Waarom? Dat zal voor altijd een mysterie blijven. Een ding weten we echter wel zeker: het eindresultaat is meesterlijk. Bucky Barnes die voor zijn leven vecht op de deuntjes van Anni-Frid, Benny, Björn en Agnetha? Je ziet het hieronder:

Heb je genoten? Dan hebben we goed nieuws. Nadat dit kunstwerkje viral ging, werden andere creatieve fans ook geïnspireerd om hun eigen mashups te maken. Ook Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War en de eerste Captain America worden op onverwachtse wijze gecombineerd met de superhits van ABBA.

Thor: Ragnarok x Dancing Queen

Captain America: The First Avenger x S.O.S.

Avengers: Infinity War x Dancing Queen

Wat houden we toch van de willekeurigheid van internet-humor. ?Check trouwens ook de films en series die deze week naar Netflix komen. Er zitten veel toppers tussen!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bruutste vechtscènes uit Marvel films + muziek van ABBA = pure magie
Sluiten