Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 17 mei 2019

‘Marvel laat veelbesproken Iron Man bad guy terugkeren’

Nadat we in Avengers: Endgame eindelijk hebben kunnen zien hoe het met Thanos afliep is het tijd voor de volgende vraag: ”Hoe gaat de toekomst van de nog levende Marvel personages eruit zien?” Hiermee bedoelen we niet alleen die van de helden, maar eventueel ook van de slechteriken. Marvel topman Kevin Feige heeft alvast laten weten dat er eentje is die vermoedelijk zal terugkeren.

Marvel’s The Mandarin

Het klinkt misschien gek, maar zonder de terroristische organisatie The Ten Rings zou Tony Stark waarschijnlijk geen Iron Man geworden zijn. Dit groepje boeven zou aangestuurd worden door ene The Mandarin. In Iron Man 3 leek het erop alsof ze hem te pakken hadden gekregen, maar het bleek iemand anders te zijn. De man in kwestie was namelijk een acteur die zich moest voordoen als het beruchte hoofd van de terroristische organisatie.

Dit betekent echter dat de echte Mandarin nog ergens rondloopt. In een recent interview werd Kevin Feige van Marvel gevraagd of we The Mandarin en zijn organisatie The Ten Rings nog eens zouden terugzien. Het antwoord hierop was simpelweg ”ja”.

Marvel The Manderin

Wie de eer krijgt om het personage in kwestie te gaan spelen is nog niet bekend. Ook is het nog maar afwachten of de mysterieuze slechterik in een nieuw deel van Iron Man zal voorkomen. Gezien het feit dat er meerdere Marvel helden zijn die het tegen de Ten Rings hebben opgenomen zou hij zomaar in een andere film kunnen verschijnen.

The Eternals

Met alleen nog Spider-Man: Far from Home op komst is Phase 3 van het Marvel Cinematic Universe bijna afgerond. Dit betekent dat Marvel weer tijd heeft voor andere projecten. Het schijnt dat ze onder andere aan een film rondom The Eternals werken. Dit is een groepje superhelden dat bij fans van de comics al razend populair is. Hoofdrollen zijn er voor Angelina Jolie en Game of Thrones ster Richard Madden.

 

 

 

Reageer op artikel:
‘Marvel laat veelbesproken Iron Man bad guy terugkeren’
Sluiten