Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 24 jul 2019

Deadpool 3 ontbrak in de Marvel Phase 4 aankondiging en dit is waarom

Marvel heeft onlangs haar complete line-up voor Phase 4 bekendgemaakt. Dit houdt in dat we nu precies weten welke films en series er in deze periode gaan uitkomen. Al is er één film die schittert van afwezigheid, namelijk het derde deel in de Deadpool reeks. Zou dit betekenen dat de film er niet gaat komen? Regisseur David Leitch stelt ons gerust.

Regisseur David Leitch over Deadpool 3

In eerste instantie dachten we dat Avengers: Endgame niet meer te overtreffen zou zijn, maar toen we dit weekend hoorde welke nieuwe titels Marvel had aangekondigd kregen we toch nog wat hoop. Al viel het ons wel op dat er een prominente titel ontbrak. Er werd namelijk niets over Deadpool gezegd.

Gelukkig wist David Leitch ons in een recent interview toe te lichten:

”Ik begrijp dat mensen het opmerkelijk vinden dat Deadpool niet tussen de Marvel line-up staat. Al zou ik het desondanks nooit uitsluiten. Het blijft nou eenmaal een veelbelovend personage dat mensen graag terug willen zien. Dus ik vertrouw erop dat ze een manier gaan vinden om dat alsnog voor elkaar te krijgen.”

Leitch geeft hiermee aan dat er nog geen officiële plannen voor een derde Deadpool film zijn, maar hij erop vertrouwt dat die nog wel gaan komen.

Cross-over met Spider-Man

Gezien Disney vanwege de overname van Fox ook de rechten heeft om Deadpool in haar films te verwerken zouden we de grofgebekte antiheld binnenkort zomaar in een Marvel Cinematic Universe kunnen terugzien.

Sterker nog, er gingen onlangs al geruchten over een cross-over tussen Deadpool en Spider-Man. Dit zou natuurlijk een geweldig resultaat kunnen opleveren.

Is Deadpool alsnog in gevaar?

Er zijn echter ook mensen welke de toekomst van Deadpool somber inzien. Dit omdat ze vrezen dat Disney nooit zou toestaan dat het personage nog zo grof gaat zijn als in de eerdere films. De reden hierachter zou te maken hebben met een bepaalde regel die het bedrijf hanteert. Hoe dat precies zit lees je in dit artikel.

Reageer op artikel:
Deadpool 3 ontbrak in de Marvel Phase 4 aankondiging en dit is waarom
Sluiten