Marvel komt binnenkort met nieuwe series in de vorm van digitale en audioboeken

Als je wel eens hebt geprobeerd om te beginnen aan de Marvel comics, zul je hebben gemerkt dat er eerst nog behoorlijk wat onderzoek nodig is voordat je weet waar je precies zou moeten beginnen. Inmiddels zijn er dusdanig veel comics en verhaallijnen, dat het voor nieuwkomers behoorlijk ontmoedigend kan zijn. We hebben echter goed nieuws. Om de wereld van de Marvel comics wat toegankelijker te maken, komen er binnenkort verschillende series in de vorm van digitale en audioboeken.

Korte Marvel content voor onderweg

Marvel gaat namelijk samenwerken met Serial Box, waar je al verschillende (andere) verhalen kunt lezen of beluisteren. Het gaat niet om hele boeken, maar de bedoeling is dat er elke week weer een “aflevering” online verschijnt, welke je binnen een half uurtje zou kunnen beluisteren of lezen. Elk seizoen zal uit ongeveer twaalf afleveringen bestaan en op deze manier zou je elke week weer leuke content hebben voor als je bijvoorbeeld in de trein zit.

Marvel

Thor, Black Widow, Jessica Jones en Black Panther

Op het moment weten we dat er in ieder geval vier series zullen verschijnen, waarin we de verhalen van Thor, Black Widow, Jessica Jones en Black Panther kunnen volgen. Elke serie zal weer zijn eigen team schrijvers hebben en het geheel wordt overzien door schrijver Alex de Campi. Het Thor team bestaat uit onder andere Aaron Stewart, Brian Keene, Jay Edidin en Yoon Ha Lee. Campi gaf onlangs op twitter aan dat de Thor en Black Widow verhalen al klaar zijn en dat we MIND-BLOWING content kunnen verwachten. Ook over de teams is hij erg enthousiast, want deze zouden TO Die FOR zijn. Deze zomer zou het zover moeten zijn en zullen de series worden gelanceerd op Serial Box. Helaas moet je er wel wat voor betalen, maar wat de prijs precies gaat worden is nog onbekend. Doorgaans betaal je voor een enkele aflevering omgerekend 1,80 euro en voor een hele serie zo’n 20 euro.

Van Netflix naar Disney

Natuurlijk zijn de boeken niet alleen interessant voor mensen die eigenlijk aan de comics willen beginnen, maar ook voor doorgewinterde fans zou de nieuwe content interessant kunnen zijn. Fans van Jessica Jones zullen in het bijzonder blij zijn, aangezien de serie op Netflix onlangs werd gecanceld. Inmiddels zijn overigens alle Marvel series op Netflix gecanceld, maar binnenkort wordt natuurlijk Disney Plus gelanceerd. Volgens Disney zullen we daar unieke Marvel series kunnen bingen, die ook onderdeel zullen worden van de Marvel Cinematic Universe.

Gizmodo

Reageer op artikel:
Marvel komt binnenkort met nieuwe series in de vorm van digitale en audioboeken
Sluiten