Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Tech 15 aug 2018

Deze Marvel series komen binnenkort naar Netflix en dit is de juiste kijkvolgorde

Alle films van Marvel zijn inmiddels verdwenen van Netflix, maar dat betekent niet dat dat de streamingdienst het nu zonder superhelden moet doen. De bekende comic book uitgever heeft namelijk, naast de vele films, ook nog zes series gemaakt. Ze deden dit in samenwerking met Netflix en die zijn dus nog gewoon te bingen, maar in welke volgorde moet je dat doen? Wij zetten alles op een rij en geven het antwoord.

Er zijn momenteel vijf helden die hun eigen serie hebben: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en The Punisher. Daarnaast hebben we ook nog The Defenders. Hierin strijden de vier eerstgenoemde helden samen tegen het kwaad. Iedere serie heeft zijn eigen verhaallijn en zijn los van elkaar te kijken. Toch vallen ze allemaal in hetzelfde universum. Het is daarom de moeite waard om zo in de juiste volgorde te kijken zodat je het gehele verhaal optimaal kunt ervaren.

De juiste volgorde

Ben je nog niet begonnen aan deze fantastische series? Dan is dit de volgorde waarin je ze het beste kunt bekijken:

  1. Daredevil (seizoen 1)
  2. Jessica Jones (seizoen 2)
  3. Daredevil (seizoen 2)
  4. Luke Cage (seizoen 1)
  5. Iron Fist (seizoen 1)
  6. The Defenders (seizoen 1)
  7. The Punisher (seizoen 1)
  8. Jessica Jones (seizoen 2)
  9. Luke Cage (seizoen 2)

Dit is de stand van zaken op dit moment, maar het einde is nog niet in zicht. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat vier van deze series een nieuw seizoen gaan krijgen. De eerste daarvan is Iron Fist en deze gaat verschijnen op 2 september. Hoewel het eerste seizoen behoorlijk slecht ontvangen werd, oogt de eerste trailer van seizoen twee veelbelovend.

Nog meer Marvel series op Netflix

Daredevil heeft al een tweede seizoen gehad en is dus eind dit jaar alweer toe aan een derde serie van afleveringen. De superhelden trend zet zich vervolgens door in 2019, want dan krijgt ook Jessica Jones een derde seizoen. In datzelfde jaar mogen we ook nieuwe afleveringen van The Punisher verwachten. Deze serie krijgt namelijk een tweede seizoen.

De Marvel films moet je dus ergens anders gaan zoeken, maar voor superhelden series kun je voorlopig nog gewoon bij Netflix terecht.

Manners

Reageer op artikel:
Deze Marvel series komen binnenkort naar Netflix en dit is de juiste kijkvolgorde
Sluiten