Er is mogelijk toch goed nieuws voor Netflix gecancelde Marvel series

De laatste tijd lijkt Netflix met een ware detox-kuur bezig te zijn en in dit geval zijn het Marvel series die weg worden gewerkt. Verschillende Marvel series, waaronder Luke Cage, Daredevil en The Defenders waren al gecanceld en onlangs viel het doek ook voor de laatste twee: Jessica Jones en The Punisher. Afgaande op de afscheidsbrief van Marvel TV president Jeph Loeb op de Marvel site lijkt er echter nog een sprankje hoop te zijn voor de series.

Geen druk van Disney

Veel mensen zullen waarschijnlijk hebben gedacht dat Netflix er niet zelf voor had gekozen om de Marvel series te beëindigen, maar dat ze misschien werden gedwongen door Disney in verband met hun eigen streamingdienst. Uit de brief van Loeb lijkt dit echter niet het geval te zijn. Hij geeft aan dat behoorlijk wat mensen druk bezig zijn geweest met het maken van de series en dat alle betrokkenen hadden genoten van elke minuut van het proces.

The defenders Marvel

Vallen en opstaan

Vervolgens schrijft Loeb dat hun Netwerk partner dan wel heeft besloten om niet verder te gaan met het vertellen van de verhalen van deze geweldige personages, maar dat we Marvel wel beter zouden moeten kennen. Vervolgens haalt hij de woorden van Matthew Murdock’s (Daredevil) vader aan “The measure of a man is not how he gets knocked to the mat, it’s how he gets back up”. Hiermee geeft hij aan dat het stoppen van de shows is alsof ze op de grond zijn geslagen, maar dat het erom gaat hoe ze weer opstaan.

Vervolg Marvel series

En dat opstaan zou heel misschien het verder gaan van de shows kunnen betekenen. De meest logische plek zou bij Disney Plus zijn, aangezien Marvel onder Disney valt. De open brief eindigt in ieder geval met de woorden “To be continued…, wat een hint zou kunnen zijn naar het continueren van de series. We hopen het maar.

In de tussentijd lijkt het erop dat we kunnen uitkijken naar de ultieme geek film, waarin personages van zowel Marvel, DC als Star Wars in voor zullen komen. We zien ze dan wel terug in de vorm van Funko poppetjes, want het wordt een heuse Funko film.

BGR

Reageer op artikel:
Er is mogelijk toch goed nieuws voor Netflix gecancelde Marvel series
Sluiten