Black Widow, Guns Akimbo en meer: deze trailers wil je deze week zien!

Hoeveel films en series er ook op Netflix en andere streamingdiensten beschikbaar zijn, er staan altijd nieuwe projecten gepland. Voordat die uitkomen verschijnt er in de meeste gevallen eerst een trailer, die soms al een goede indruk kan geven hoe het eindresultaat gaat worden. Je kunt zo bijvoorbeeld zien of een bepaalde Marvel slechterik wel of niet goed uitgebeeld is.

Dit is voor ons reden genoeg om weer een overzichtje te maken met de meest spraakmakende trailers die de afgelopen week zijn verschenen.

Black Widow | Bioscoopfilm (Marvel)

Marvel heeft onlangs een korte nieuwe teaser gedeeld voor Black Widow. Dit keer krijgen we een indruk van slechterik Taskmaster, al is hij maar heel even in beeld. Meer omtrent deze film lees je hier.

Guns Akimbo | Bioscoopfilm

Daniel Radcliffe is een acteur die de meeste van ons zullen kennen als Harry Potter, al is hij de laatste jaren ook hele andere rollen aan het oppakken. In plaats van dat hij in een Marvel film gaat spelen neemt hij de rol van een internet troll op zich. Het veilige leventje achter zijn toetsenbord verandert echter wanneer hij twee pistolen aan zijn handen krijgt en gedwongen wordt om mee te doen aan een levensgevaarlijke spelshow. Hieronder krijg je alvast een voorproefje op hoe dat eruit ziet:

Morbius | Bioscoopfilm (Marvel)

We hadden niet verwacht dat we deze week twee Marvel films hadden om over te schrijven. Er verscheen namelijk ook een eerste trailer voor Morbius, een titel die buiten het MCU valt. De film draait om een wetenschapper die zichzelf per ongeluk in een vampier verandert, met alle duistere gevolgen van dien. De hoofdrol is weggelegd voor Jared Leto, dus dat belooft veel goeds…

Snowpiercer | Serie

Naast Marvel films hebben we ook nog trailers voor hele andere dingen. Zo komt er een serie rondom Snowpiercer, een verrassend goede sciencefiction film. Beide gaan over een wereld waarin de nog levende mensen in een enorme rijdende trein leven, waar – net als in de oude wereld -een verschil is tussen arm en rijk.

Verotika | Film

Naast Marvel vampier Morbius hebben nog een andere trailer waarin deze bloedzuigende wezens centraal staan. Horrorpunk legende Glenn Danzig heeft vorig jaar namelijk zijn eerste lange film gemaakt en volgens sommige critici is het een ”instant cultklassier”. Al betwijfelen wij of het grote publiek er warm voor gaat lopen:

Reageer op artikel:
Black Widow, Guns Akimbo en meer: deze trailers wil je deze week zien!
Sluiten