Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 24 apr 2018

Nieuwe Venom trailer: Tom Hardy transformeert in Marvel’s anti-held

Venom is al decennia een van de meest beruchte vijanden van Spider-Man. De symbiotische schurk weet te fascineren omdat het niet een complete slechterik is. Soms kun je Venom zelfs een superheld noemen. Juist die wankele moraliteit maakt de metahuman levensgevaarlijk.

Nieuwe trailer voor Venom toont

De laatste keer dat we hem op het witte doek zagen, was in de Spider-man trilogie met Toby Maguire. In de tussentijd is het superhelden-landschap totaal veranderd. Marvel heeft een imperium opgezet waar je U tegen zegt. Filmrechten worden links en rechts voor gigantische bedragen verkocht. Iedereen springt op de bandwagon die superheldenfilms heet.

Venom trailer Sony

Sony probeerde het in samenwerking met Marvel nog een keer, met Spider-Man: Homecoming. Een geslaagde reboot, met een frisse nieuwe richting. En ja, binnenkort keert ook Venom terug naar het witte doek. Dit keer met Tom Hardy als Eddie Brock, de onderzoeksjournalist die in de superschurk kan transformeren.

Op 5 oktober komt de film uit, met de simpele titel Venom. Een film die zich dus volledig focust op het gelijknamige personage. Geen bijrolletje, maar de hoofdrol. Onlangs werden we getrakteerd op de eerste teaser. Helaas kregen we het symbiotische monster toen niet te zien. Sure,  Tom Hardy weet altijd te bekoren, maar de fans willen natuurlijk Venom in actie zien.

Gelukkig is het nu zover! De adaptatie van Sony leverde afgelopen nacht een nieuwe trailer af, inclusief een scherp in beeld gebrachte transformatie.  Het valt meteen op hoe goed alles eruit ziet: er zijn sinds het vorige optreden van Venom ook qua grafische praal en pracht echt flinke stappen gemaakt.

Reageer op artikel:
Nieuwe Venom trailer: Tom Hardy transformeert in Marvel’s anti-held
Sluiten