Mark Hofman
Mark Hofman Tech 20 jun 2019

Marvel brengt speciale versie Avengers: Endgame binnenkort uit

Doctor Strange mag dan zeggen dat de Avengers in de Endgame zitten, maar voor Marvel is dat alles behalve het geval. Ondanks het feit dat Avengers: Endgame bijna twee maanden lang op het witte doek te zien is, hebben we nog niet alles gezien. Marvel brengt een speciale versie van de film uit met beelden die we nog niet eerder gezien hebben. En deze is binnenkort al te zien.

Marvel komt met speciale Avengers: Endgame versie

De hype rondom Avengers: Endgame was voor release al groot en dat is sinds de release van de film ook niet veranderd. De film wordt geprezen om zijn kwaliteit en lijkt een lange periode van Marvel perfect af te sluiten. De zogeheten Phase 3 komt tot een einde en we kunnen een doorstart maken naar Phase 4. Wat de plannen voor deze fase zijn is op dit moment nog niet bekend. Wat welk bekend is, is het feit dat Avengers is afgesloten door Endgame. Maar Marvel zelf lijkt daar nog niet helemaal niet te zitten.

Marvel baas Kevin Feige komt tijdens een interview met Screen Rant met een verrassende onthulling. Marvel Studios gaat namelijk een geheel nieuwe versie van Avengers: Endgame naar de bioscopen brengen. Deze variant van de film beschikt over extra materiaal, die de originele film niet gehaald heeft. Volgens Feige zelf zit er in deze versie een verwijderde scene, een eerbetoon en een aantal verrassingen. Waar we geen idee hebben waar die eerste en laatste om draaien, kunnen we wel raden waar de eerbetoon voor is. Het zou namelijk zomaar eens een prachtig afscheid kunnen worden voor Stan Lee, die afgelopen november overleed.

Avengers: Endgame Marvel Studios

Keiharde details ontbreken dus nog, maar we weten dus wel wat we kunnen verwachten en wanneer. Avengers Endgame’s re-release zal voor een beperkte periode te zien zijn die vanaf 28 juni 2019 begint. De komst van de nieuwe versie zou overigens zomaar eens de $45 miljoen op kunnen leveren die Marvel’s film nodig heeft om, samen met Avatar, de grootste film ooit te worden.

Reageer op artikel:
Marvel brengt speciale versie Avengers: Endgame binnenkort uit
Sluiten