Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 17 jun 2019

Marvel dropt vreemde hint rondom Spider-Man 4 (update)

Ondanks dat animatiefilm Into the Spider-Verse ons leerde dat iedereen Spider-Man kan zijn denken de meeste mensen tegenwoordig aan Tom Holland bij het horen van die naam. Niet alleen omdat hij in het recent verschenen Endgame te zien was, maar ook omdat er binnenkort weer een film met zijn versie van de superheld uitkomt. Al heeft de jonge acteur vermoedelijk niets te maken met de vreemde tweet die Marvel gisteren deelde.

Marvel dropt vreemde Spider-Man poster

Update: gezien Marvel inmiddels ook een tweet met daarop een ”3” heeft gedeeld lijkt het erop dat het hier niet om een Spider-Man 4 film zal gaan.

Het langverwachte Avengers: Endgame ligt inmiddels alweer achter ons. Toch blijft Marvel een beetje mysterieus doen. Afgelopen zondag deelde het bedrijf namelijk een vreemde foto via Twitter. Het enige dat we hierop zagen was een spin in een spinnenweb dat de vorm van het cijfer 4 heeft. Afgezien van de hashtag #MarvelComics stond er verder geen enkele toelichting bij. Hieronder kun je het zelf bekijken:

De vraag is nu, wat zou Marvel hiermee bedoelen? Gezien de spinnenwebben moest iedereen natuurlijk meteen denken aan Spider-Man. Al is Far From Home, de komende film rondom deze superheld, slechts het tweede deel in de franchise. Dus dat is waarschijnlijk niet wat ze bedoelen.

Ook kan het niet verwijzen naar de komende vierde Marvel Cinematic Universe film waarin Spider-Man verschijnt, want naast de laatste twee Avengers film en Spider-Man Homecoming was het personage ook al te zien in Captain America: Civil War.

Spider-Man 4

Vandaar dat sommige fans dachten dat er misschien een vervolg gaat komen op de Spider-Man reeks van Sam Raimi. Daar zijn immers drie delen van. Daarnaast hebben sommige mensen opgemerkt dat tekenaar Alex Ross nadien een plaatje van Spider-Man en Mary Jane heeft gedeeld. Hierbij stond de hashtag #SpiderMan4. Dit bericht werd echter al snel weer verwijderd.

Er zijn echter ook mensen die denken (of hopen) dat het om iets compleet anders gaat, bijvoorbeeld een team-up tussen meerdere Marvel personages:

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat Marvel gewoon een lolletje wilde hebben en de poster eigenlijk helemaal niks specifieks voorstelt.

Hoe dan ook, het blijft nog even afwachten. Gezien de eerst volgende Spider-Man film begin juli uitkomt weten we over een kleine maand waarschijnlijk al of de hint iets met de Tom Holland films te maken heeft.

Reageer op artikel:
Marvel dropt vreemde hint rondom Spider-Man 4 (update)
Sluiten