Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 23 apr 2019

Marvel gaat de legendarische Stan Lee op speciale manier eren

Stan Lee kwam vorig jaar te overlijden op een prachtige leeftijd van 95 jaar. In zijn carrière heeft hij voor Marvel verschillende striphelden bedacht en vervolgens uitgewerkt. Daarnaast hebben we Stan Lee natuurlijk van de vele cameo’s die hij in de verschillende Marvel-films heeft gedaan. Deze week verschijnt met Avengers: Endgame de laatste cameo van de legendarische man, maar zijn we nog niet klaar met video’s rondom hem. Marvel werkt aan een video waarin we beelden te zien krijgen van Lee in zijn verschillende personages, maar ook hoe hij achter de schermen was.

Een prachtige ode aan Stan Lee

Marvel Studios president Kevin Feige heeft laten weten dat er veel beelden zijn van Stan Lee en zijn verschillende cameo’s door de jaren heen. Volgens Feige heeft de dood van Lee veel indruk gemaakt binnen het team en wordt hij gemist. Toen hij zelf de verschillende b-roll beelden terugkeek, kwamen de emoties weer naar boven gedreven.

De video biedt een mix tussen cameo’s die je al van verschillende films kent, maar toont ook cameo’s die wel zijn opgenomen, maar uiteindelijk niet in de films terecht zijn gekomen. Zo is er een cameo uit The Avengers waarbij Captain America een scene deelt met Lee die nooit in de film is verschenen. De verwachting is dat de speciale video uitgebracht gaat worden met de Blu-ray release van Avengers Endgame. Dat gaat echter nog wel een tijdje duren. Die film verschijnt deze week in de bioscoop en komt pas over een paar maanden uit op de fysieke disc.

Stan Lee

Wil je meer weten over alles dat met Avengers: Endgame te maken heeft? Bezoek dan hier onze uitgebreide overzichtspagina met alle verschillende nieuwtjes. En wil je meer lezen en zien over de diverse cameo’s die Stan Lee door de jaren heen heeft gemaakt? Dan kun je hier terecht.

Meer Marvel en Disney?

In onze podcast WantKast hebben we het niet alleen over het laatste en grootste technieuws van de afgelopen week, maar praten we je ook bij over bedrijven als Disney. In de meest recente aflevering van WantKast hebben we het bijvoorbeeld over de aankondiging van Disney Plus.

Benieuwd naar de WantKast podcast? Check hieronder de meest recente aflevering.

Reageer op artikel:
Marvel gaat de legendarische Stan Lee op speciale manier eren
Sluiten