Marvel-ster schittert in Altered Carbon seizoen 2 trailer

Naast grote hits als Stranger Things en La casa de papel heeft Netflix ook andere series te bieden die de moeite waard zijn. Het in 2018 verschenen Altered Carbon veroorzaakte misschien niet zo’n enorme hype als de eerdergenoemde titels, maar er waren toch een hoop mensen die van deze sci-fi serie hebben genoten. Vandaar dat Netflix binnenkort met een tweede seizoen komt.

Waar het voorheen Joel Kinnaman (Suicide Squad) was die de hoofdrol vertolkte, is het in dit nieuwe seizoen de eer aan Marvel-acteur Anthony Mackie, die bekend is van zijn rol als Falcon. Er verscheen gisteren een eerste volledige trailer waarin hij de show kon stelen.

Bekijk de trailer voor het tweede Altered Carbon seizoen

Waar de eerste teaser voor het tweede Altered Carbon seizoen nog een beetje vaag bleef geeft de onderstaande video een goed beeld van wat we kunnen gaan verwachten:

Altered Carbon speelt zich af in een toekomstbeeld waarin het menselijk bewustzijn gedigitaliseerd is en op een harde schijf bewaard kan worden. Vandaar dat het gebruikelijk is geworden om personen op een zogeheten ”stack” te uploaden en deze vervolgens in een lichaam naar keuze te zetten. Mocht het lijf in kwestie kapotgaan (of de gebruiker gewoon wat anders willen), dan kan deze zich gewoon weer in een ander lichaam laten zetten. Zolang de stack (met het bewustzijn) intact blijft is het dus mogelijk om een eeuwig leven te leiden.

Naast een nieuwe hoofdrolspeler zal het tweede Altered Carbon seizoen ons aan nog meer nieuwe gezichten voorstellen. Zo zijn onder andere Torben Liebrecht, Lela Loren, James Saito aan de cast toegevoegd. Er keren zover wij weten maar twee acteurs uit seizoen 1 terug, namelijk Chris Conner (Poe) en Renée Elise Goldsberry (Quellcrist Falconer).

Releasedatum

Het tweede Altered Carbon seizoen zal vanaf 27 februari via Netflix te zien zijn. We gaan er vanuit dat direct alle nieuwe afleveringen beschikbaar zullen komen. Lees hier ook een interview met de cast van het eerste seizoen.

Reageer op artikel:
Marvel-ster schittert in Altered Carbon seizoen 2 trailer
Sluiten