Marvel sterren in nieuwe trailer Pixar animatiefilm Onward

Liefhebbers van animatiefilms opgelet! Er is namelijk een nieuwe trailer verschenen voor Onward, het eerstvolgende project van Pixar. In deze film zien we een wereld vol met elfen, eenhoorns en trollen.

Het verhaal draait dit keer om twee broers die door middel van magische staf een poging gaan doen om hun overleden vader voor één dag weer tot leven te wekken.

Eerste trailer voor aankomende Pixar film Onward

We hebben de trailer voor Onward uiteraard zelf ook even bekeken en moeten zeggen dat het er weer veelbelovend uitziet. Naast dat de wereld waarin het zich afspeelt enorm kleurrijk is lijkt Pixar er ook in geslaagd te zijn om de personages goed uit de verf te laten komen.

Dee stemmen van de twee jongens worden overigens ingesproken door niemand minder dan Tom Holland en Chris Pratt, die we natuurlijk kennen van hun rollen als Spider-Man en Star-Lord in het Marvel Cinematic Universe.

Een ander leuk detail is dat er in de bovenstaande video een nummer van Focus te horen is. Dit was een Nederlandse band waarin onder andere Jan Akkerman speelde, volgens velen een van de beste gitaristen ter wereld. Of hun muziek ook in de daadwerkelijke film zal zitten is nog niet bekend.

Mocht je benieuwd zijn naar deze Pixar film dan zal je echter tot 4 maart 2020 moeten wachten. Een paar maanden later zal ook nog ‘Soul’ verschijnen, een andere film van Pixar.

Meer animatiefilms

In de tussentijd kunnen liefhebbers van animatie gelukkig nog genieten van Klaus, een kerstfilm die in november verschijnt. Deze film is echter speciaal voor Netflix gemaakt en komt niet van Pixar. Een trailer voor dit project is hier te bekijken.

Uiteraard verschijnt in diezelfde maand ook nog Frozen 2, het langverwachte vervolg op de succesvolle Disney animatiefilm.

Meer filmnieuws is te vinden in het speciale films en series overzicht.

Reageer op artikel:
Marvel sterren in nieuwe trailer Pixar animatiefilm Onward
Sluiten