Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 20 apr 2019

Marvel Ultimate Alliance 3 komt eerder uit dan verwacht

Vorig jaar kondigde Nintendo de game Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order aan, die exclusief op de Nintendo Switch zou gaan verschijnen. Toen werd er enkel geschreven dat de game in 2019 zou gaan uitkomen. We dachten toen gelijk dat de game pas in september of later zou gaan verschijnen. Maar nu heeft Nintendo de releasedatum bekendgemaakt en krijgen we de game eerder dan dat we hadden verwacht.

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order komt in juli

Want Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order komt op 19 juli uit en verschijnt dan dus exclusief op de Nintendo Switch. Het is inmiddels meer dan tien jaar geleden dat de laatste Marvel Ultimate Alliance-game verscheen. En die game werd destijds nog uitgegeven door Activision. Marvel Ultimate Alliance 3 wordt dus door Nintendo uitgebracht en is gemaakt door Team Ninja, welke je vooral kent van de Dead or Alive-reeks. In Marvel Ultimate Alliance kun je aan de slag met verschillende personages uit het Marvel-universum. Denk daarbij aan de personages uit de Avengers-, de Guardians of the Galaxy- en de X-Men-werelden. Maar ook daar buiten zijn er nog helden.

Marvel Ultimate Alliance 3

Qua personages noemt Nintendo specifiek helden als Iron Man, Wolverine, Spider-Man, Hulk, Captain America, Black Panther, Deadpool, Spider-Gwen en Doctor Strange. De game kun je in eentje spelen, maar ook samen met zijn vieren. Dat kan dan op één Nintendo Switch, maar ook online wanneer je vrienden de game ook hebben. Daarbij maakt de game gebruik van een drop-in en drop-out systeem, waardoor je zelf kunt bepalen wanneer je iemand joint.

Het is overigens een mix tussen een RPG en een actiegame, waarbij je al spelenderwijze beter kunt gaan worden. Het duurt dus niet lang meer voordat de game uitkomt. Wil je weten wat er daarvoor speelt op de Nintendo Switch? Bezoek dan zeker onze uitgebreide overzichtspagina met alle nieuwtjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Marvel Ultimate Alliance 3 komt eerder uit dan verwacht
Sluiten