Gaming 7 dec 2018 Jelle van Es

Vecht met je favoriete helden in Marvel: Ultimate Alliance 3 op de Switch

Afgelopen nacht werd in de Verenigde Staten de jaarlijkse Game Awards gehouden. Daar werd bepaald welke games in de verschillende categorieën afgelopen jaar het beste waren. Wat echter interessanter is, is dat er tijdens de Game Awards ook een groot aantal nieuwe games zijn onthuld. Zo kun je volgend jaar aan de slag met je favoriete superhelden in Marvel: Ultimate Alliance 3 op de Nintendo Switch.

Marvel: Ultimate Alliance 3 naar de Switch

De voorgaande games werden uitgegeven door Activision en gemaakt door een Westerse studio. Marvel: Ultimate Alliance 3 doet het anders. Deze game wordt gemaakt door Team Ninja en uitgegeven door Nintendo. Team Ninja ken je voornamelijk van de verschillende Dead or Alive-games. Ook waren zijn verantwoordelijk voor Metroid Other M, een game die een paar jaar geleden op de Wii verscheen.

Met Marvel: Ultimate Alliance 3 kun je aan de slag met zo’n beetje elk denkbaar personage uit het Marvel-universum. In de trailer zien we veel helden, maar ook badguys, die we in de laatste Marvel-films hebben gezien. Daarbij is het goed om te weten dat in dit universum de X-Men wel gewoon mee doen en kun je dus los met onder andere Wolverine.

De game speelt zich zo’n tien jaar af na de gebeurtenissen van het tweede deel, maar volgens mij hoef je het verhaal daar niet van te kennen. De vorige games lieten de actie van bovenaf zien, maar Marvel: Ultimate Alliance 3 verplaatst de camera achter de schouder. Wat wel hetzelfde is, is dat je de game makkelijk met vrienden kan gaan spelen. De game kent namelijk een coöperatieve stand voor maximaal vier spelers.

Marvel: Ultimate Alliance 3

In de vorige games kreeg je overigens een mix tussen fijne actie en RPG-elementen. Op die manier werden de helden waarmee je speelde ook steeds beter. De game staat gepland voor volgend jaar, waarbij we hem eigenlijk pas aan het einde van het jaar verwachten. Wil je meer weten over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vecht met je favoriete helden in Marvel: Ultimate Alliance 3 op de Switch
Sluiten