Marvel en Vans bundelen superkrachten voor Avengers sneakers

We houden sinds Avengers: Infinity War meer dan ooit van Marvel en we houden van sneakers. Tel die twee bij elkaar op en je hebt een topproduct. Vans snapt dat en komt in samenwerking met Marvel met een lijn Avengers sneakers.

Vans x Marvel sneakers

2018 is nu al een bizar goed jaar voor Marvel. Eerst de film Black Panther, die een enorm succes werd in de bioscoop en veel betekent voor de zwarte gemeenschap. Daarna Infinty War en Deadpool en binnenkort Ant-Man and the Wasp en Venom. En nu dus een samenwerking met Vans voor een paar heerlijke Avengers sneakers.

Polar Ignite online trainingsprogramma

What The Avengers Old Skool

Verschillende klassiekers van Vans krijgen een Avengers makeover. Zo is de Old Skool geïnspireerd op de Hulk, Captain America, Iron Man en Thor. Bij deze What The Avengers sneaker is de streep van Vans verweven met de vleugels van de helm van Thor, de zool is zo groen als de Hulk, de tong is in de stijl van Iron Man en de achterkant van Captain America.

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En ontvang het tofste gadgets en items in je inbox!.
[revue_subscribe]

De SK8-Hi – met zwart leer en canvas (verwijzend naar de koning van Wakanda) en gouden elementen (verwijzend naar de ketting van T’Challa) – staan helemaal in het teken van Black Panther. Ook komen er slip-ons van Spider-Man en Black Panther. Hieronder zie je de superheldenschoenen op de foto.

The Surge 2

De nieuwe sneakerlijn Vans x Marvel is nu bij verschillende verkooppunten verkrijgbaar, voor zowel dames als heren.

Reageer op artikel:
Marvel en Vans bundelen superkrachten voor Avengers sneakers
Sluiten