Ilona Braam
Ilona Braam Pop-Culture 24 mrt 2019

Voor sommige Marvel shows lijkt het doek echt permanent gevallen te zijn

Een tijdje geleden kondigde Netflix aan dat verschillende Marvel series die op de streamingdienst te zien waren gecanceld zouden worden. Eerst waren onder andere Luke Cage, Daredevil en The Defenders aan de beurt en daarna volgden ook Jessica Jones en The Punisher. Met die laatste twee bleven er geen Marvel series meer over op Netflix, maar Marvel TV president Jeph Loeb schreef een afscheidsbrief waaruit veel mensen nog hoop haalden op een vervolg bij Disney. Helaas moeten we uit de laatste ontwikkelingen echter toch concluderen dat het voorbij is.

Veiling originele Marvel props

Hoewel Marvel niet officieel heeft aangegeven dat het doek toch echt is gevallen voor Daredevil, Luke Cage en Iron Fist, werken ze nu wel samen met de Prop Store met het verkopen van allerlei items van de sets. Onder andere authentieke props en kostuums van de drie Marvel series zullen in augustus geveild worden. In totaal zullen er meer dan 750 items te koop worden aangeboden en hiermee vervliegt helaas de laatste hoop op een vervolg van de shows. Als ze delen van de set gaan verkopen zal het toch echt wel klaar zijn.

Marvel veiling prop store

Meedoen met bieden

Voor de fans zal het nieuws aan de ene kant erg bitter zijn, maar aan de andere kant is er wel een kans om originele items uit de series te bemachtigen. Mocht je mee willen doen met het bieden, kun je je emailadres opgeven op de Prop Store website voor updates over de veiling. Daar vind je ook meteen een countdown tot het “heugelijke” moment. Op het moment duurt het nog 129 dagen en wat uurtjes voordat het zover is. Op de site kun je overigens ook meteen al even een voorproefje krijgen van wat er allemaal verkocht gaat worden. De veiling wordt gehouden in Los Angeles, maar  je kunt ook online meedoen.

Marvel veiling Prop Store

Wie weet dat er toch nog hoop is voor Jessica Jones, The Punisher en The Defenders. Hun items worden nog niet geveild. Het wordt dan wel wat awkward aangezien ook Luke Cage en Iron Fist ook bij The Defenders horen. In ieder geval worden we wel blij van het feit dat de nieuwe Avengers: Endgame film binnenkort in de bioscoop zal verschijnen. In de nieuwe promo blikt Marvel terug zien we alle helden voorbij komen die verloren zijn gegaan in Infinity War.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Gizmodo

Reageer op artikel:
Voor sommige Marvel shows lijkt het doek echt permanent gevallen te zijn
Sluiten