Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 3 feb 2020

Marvel deelt beelden voor The Falcon, WandaVision en Loki

Waar het Marvel Cinematic Universe voorheen nog enkel uit films bestond heeft Disney nu ook enkele series laten produceren die op zijn eigen streamingdienst moeten verschijnen. Zo staan er dit jaar een reeks rondom The Falcon and the Winter Solider gepland en wordt er ook een project genaamd WandaVision aan de dienst toegevoegd.

Fans hebben lang op het eerste beeldmateriaal moeten wachten, maar tijdens de Super Bowl was het eindelijk zover: Marvel kwam met een teaser die zowel beelden van Falcon and Winter Soldier, WandaVision als Loki bevatte.

Marvel deelt eerste teaser voor Disney+ series

Ondanks dat er bijzonder veel is prijsgegeven gaan wij ervan uit dat Marvel fans alsnog erg enthousiast van de beelden gaan worden. Of jij dat ook wordt kun je hieronder checken:

Uiteraard hebben wij de video ook even bekeken en er waren een aantal dingen die ons opvielen. Zo was er de door Anthony Mackie gespeelde Sam “Falcon” Wilson die, net als in Avengers: Endgame, het schild van Steve Rogers oppakt. Tevens komt Marvel slechterik Zemo in beeld. Hem kennen we nog van Captain America: Civil War. Bij de beelden van WandaVision viel op dat de interactie tussen Wanda Maximoff en Vision oogde als een soort surrealistische sitcom.

Dan had je nog Loki, een reeks waarin te zien is hoe het verder gaat met de gelijknamige antiheld. In tegenstelling tot de andere twee series kregen we van dit project maar een enkel shot te zien. Vermoedelijk omdat deze Marvel serie pas in 2021 gaat uitkomen.

Bucky en Falcon vs The Mandalorian

Het ziet ernaar uit dat met name Falcon and Winter Soldier voor Marvel moet gaan worden wat The Mandalorian voor Star Wars was. De laatste serie werd namelijk een grote hit en wist zelfs veel mensen die eigenlijk een beetje op de door Disney overgenomen franchise waren uitgekeken te overtuigen. Het is nog niet precies bekend wanneer de serie rondom Falcon en Bucky verschijnt, maar volgens Disney is dat ergens in de herfst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Youtube

Reageer op artikel:
Marvel deelt beelden voor The Falcon, WandaVision en Loki
Sluiten