Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 15 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

Marvel wil nieuwe film maken met Deadpool en Spider-Man in de hoofdrol

Spider-Man en Deadpool zijn twee van de populairste Marvel-superhelden. Hoog tijd dus dat de twee samen in een film komen.

We wachten allemaal met smart op Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe (MCU). Dit jaar zien we de eerste contouren want de Disney Plus-serie WandaVision zal volgens de geruchten het begin zijn. Door de overname van 20th Century Fox door Disney zijn er echter veel meer mogelijkheden bijgekomen. Zo zouden we wel eens andere Marvel-helden als de Fantastic Four, X-Men en Deadpool in nieuwe Avengers-films kunnen zien. Toch lijkt die laatste superheld eerst een ‘date’ te hebben met een andere superheld: Spider-Man.

Wachten op Marvel

Het is een slecht jaar voor de filmwereld. Veel films zijn uitgesteld. Zo zien we de volgende Marvel-film Black Widow pas in het voorjaar van 2021 in plaats van 2020. Daarnaast heeft nog een hele rits andere Marvel-titels vertraging opgelopen. Dit sijpelt ook door in de series op Disney Plus. Zo is het van The Falcon and The Winter Soldier ook nog onbekend wanneer deze te zien zal zijn, mogelijk omdat deze connecties heeft met Black Widow.

Spider-man en Deadpool samen?

Ondanks alle uitstel zijn er al veel verschillende geruchten over wat we de komende jaren allemaal te zien krijgen in Marvel-films. Zo komt Hugh Jackman wellicht terug als Wolverine en zien we Doctor Strange terug in Spider-Man 3. Mogelijk is dat niet de enige die een samenwerking heeft met Peter Parker. Er gaan nu ook geruchten dat Deadpool en Spider-Man in één film samen gaan verschijnen.

Spider-Man Tom Holland
Zien we Tom Holland ook weer terug? Bron: Sony Pictures Releasing

Het is een opmerkelijk bericht, aangezien Sony en Disney eerder nog met elkaar overhoop lagen. De twee bedrijven konden het maar niet eens worden over de overeenkomst om Spider-Man deel te laten maken van het MCU. De lucht tussen de twee is echter geklaard en nu lijkt er dus weer ruimte voor samenwerking. Ze zien veel in een team-up tussen de twee. Het zal echter niet al in Spider-Man 3 zijn.

Precieze details over de samenwerking zijn er nog niet. Daniel Richman, die wel vaker bij het juiste eind zit omtrent Marvel-geruchten, zegt dat Marvel graag verder wil met Ryan Reynolds als Deadpool. Zo graag dat hij mogelijk het grootste contract krijgt van alle acteurs in het MCU. Daarnaast zal Deadpool nog in meerdere films terugkomen van andere helden, meldt BGR.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Marvel wil nieuwe film maken met Deadpool en Spider-Man in de hoofdrol
Sluiten