Marvel’s Avengers beta is door zes miljoen gamers gespeeld

Deze week komen er eindelijk weer een aantal grote games uit. Op 4 september verschijnt bijvoorbeeld de game Marvel’s Avengers, wat een titel is waar fans echt al een tijd naar uitkijken.

De afgelopen periode werden er in de weekenden diverse beta’s gehouden voor Marvel’s Avengers. Eerst was het er één die gesloten was, vervolgens konden de gamers die hem hadden gepre-orderd los en uiteindelijk kon iedereen een voorproefje krijgen op de game. En dat is ook vaak gedaan.

Marvel’s Avengers een succes

Want er zijn uiteindelijk zes miljoen gamers die de beta van Marvel’s Avengers hebben binnen gehaald. Dit wist uitgever Square Enix te melden op hun eigen blog. En de weekenden dat je er mee los kon gaan, is er in totaal 27 miljoen uren in gestopt, waardoor een gemiddelde gamer de beta 4,5 uur heeft gespeeld. En dat is nog niet het enige leuke feitje. Zo zijn er bijvoorbeeld 200 miljoen Hulk Smashes uitgevoerd en 300 miljoen vijanden zijn er verslagen. De complete infographics vind je hieronder.

Marvel’s Avengers
Leuke feitjes (Afbeelding: Square Enix)

Naast het feit dat er veel tijd in de beta is gestoken, hebben de ontwikkelaars van Marvel’s Avengers er ook het één en ander van geleerd. Als gevolg daarvan worden er diverse verbeteringen doorgevoerd voor de uiteindelijke release. Zo wordt er gesproken over een betere vorm van matchmaking om het online proces beter te laten verlopen en zou de pc-versie minder framerate problemen en lag kennen. In de community is er echter veel commentaar over het gebrek om een missie halverwege te joinen. Mocht je met een vriend spelen en valt halverwege weg, dan kan hij niet meer joinen en ben jij verplicht om de missie alleen te voltooien.

Wel even downloaden

Mocht jouw internet niet heel erg snel zijn, dan hebben we ook wat minder goed nieuws. De bovenstaande verbeteringen in Marvel’s Avengers worden door middel van een patch uitgevoerd. Deze gaat zo’n 18 GB groot worden. Dus als jouw PlayStation 4 al langzaam was, dan gaat dit niet helpen.

Reageer op artikel:
Marvel’s Avengers beta is door zes miljoen gamers gespeeld
Sluiten