Marvel combineert Spider-Man: Far From Home met PS4 game

In het verleden was het min of meer standaard dat er bij de release van een grote film ook een bijpassende game uitkwam. Vandaag de dag is dat eerder de uitzondering als de regel. Er zijn veel films waarbij je kunt denken dat een game een meerwaarde heeft, maar ontbreekt. Deze week verschijnt de film Spider-Man: Far From Home, het nieuwste deel in het grote Marvel-verhaal. En ook daar komt geen game van. Wel kun je straks in de game Marvel’s Spider-Man een beetje van de film genieten.

Marvel’s Spider-Man krijgt Far From Home-content

De game Marvel’s Spider-Man verscheen vorig jaar op de PlayStation 4 en is een absolute must-have. Het is het verhaal van een Peter Parker die al wat ouder is en de klappen van de zweep kent. Het is een game met veel diepgang, een boeiend verhaal en genoeg om in te beleven. Eén van de interessante dingen die je daarbij kunt doen, is het maken van pakken, die Peter kan dragen wanneer hij de actie op zoekt. En nu krijg je twee pakken tot je beschikking die je straks ook in de film Spider-Man: Far From Home ziet.

Marvel’s Spider-Man

Je moet wel een klein stukje in de game zijn gevorderd. Je moet de Advanced Suit-optie in de game hebben vrijgespeeld. Dan heb je de mogelijkheid om van pakjes te veranderen in Marvel’s Spider-Man. Via een update die je gratis kunt downloaden is het nu ook mogelijk om de Spider-Man: Far From Home Upgraded Suit en de Spider-Man: Far From Home Stealth Suit aan te trekken en het gevoel te krijgen alsof je een stuk van de film beleeft.

Lijkt die film je overigens iets? Dan hebben we hier nog een prijsvraag, waarbij je vrijkaarten en verschillende merchandise voor de film kunt winnen. En een review van de game Marvel’s Spider-Man vind je hier. Heb je de game nog niet? Dan kun je hem hier scoren.

Reageer op artikel:
Marvel combineert Spider-Man: Far From Home met PS4 game
Sluiten