Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 8 april 2020

Marvel’s Spider-Man nu speelbaar via PlayStation Now

PlayStation Now is een service die Sony al een tijdje beschikbaar heeft. Met de service is het mogelijk om meer dan honderd games te streamen, maar ook diverse games te downloaden en op een ‘normale’ manier te spelen. En daarbij krijg je vaak toegang tot toffe games.

De nieuwste game die wordt toegevoegd aan de de bibliotheek van PlayStation Now is Marvel’s Spider-Man. Die game kwam in september van 2018 uit en geldt nog altijd als één van de beste games die je op de PlayStation 4 kunt spelen.

Marvel’s Spider-Man op PlayStation Now

Marvel’s Spider-Man is net als verschillende andere grote games die via PlayStation Now beschikbaar zijn slechts tijdelijk te spelen. Hij is tot en met 7 juli beschikbaar op de service. Dat is dus een maand of drie, wat over het algemeen meer dan genoeg is om de game uit te spelen. Als je een beetje je best doet, dan kun je het complete verhaal in een uur of dertig wel doorlopen. En het is echt een tof avontuur. De game geeft je de mogelijkheid om heerlijk rond te slingeren in New York en het op te nemen tegen diverse vijanden.

Insomniac Games PlayStation
Marvel’s Spider-Man (Afbeelding: Insomniac Games)

Maar dat is niet de enige grote game die op PlayStation Now is verschenen. Ook Just Cause 4 is nu beschikbaar op de service. Voor die game heb je overigens meer de tijd om hem uit te spelen. De game is namelijk tot en met 6 oktober beschikbaar. Het is een game met veel actie en chaos en geeft je de mogelijkheid om heerlijk los te gaan. Andermaal ga je aan de slag als Rico Rodriguez, die zijn vaardigheden gebruikt om het op te nemen tegen de Black Hand, wat een privéleger is dat op eigen gewin uit is.

Just Cause 4
Just Cause 4 (Afbeelding: Square Enix)

Dus als je PlayStation Now hebt, dan heb je nu weer een paar games om mee aan de slag te gaan. Wil je meer lezen over de service? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Marvel’s Spider-Man nu speelbaar via PlayStation Now
Sluiten