Marvel’s Spider-Man Remastered op de PS5 heeft een andere Peter Parker

Het verhaal rondom Marvel’s Spider-Man op de PS5 is er één met vele haken en ogen. De remaster-versie is onderdeel van de Ultimate Edition van Marvel’s Spider-Man: Miles Morales en je kunt hem niet upgraden wanneer je de originele game op de PS4 hebt.

En nu wordt er een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het verhaal van Marvel’s Spider-Man. Want de Remastered versie op de PS5 wordt voorzien van een andere Peter Parker. En daar is niet iedereen blij mee.

Een andere Peter Parker in Marvel’s Spider-Man Remastered op de PS5

Op het PlayStation Blog legt ontwikkelaar Insomniac uit waarom er gekozen is voor een andere Peter Parker in de game Marvel’s Spider-Man Remastered op de PS5. In het origineel was het John Bubniak die verantwoordelijk was voor het gezicht van Peter Parker. Maar in deze remaster is gekozen voor Ben Jordan. Deze zou beter passen bij de stem en het acteerwerk van Yuri Lowenthal. En dat is wel even wennen wanneer je gewend bent aan de originele Spider-Man. Bekijk hieronder de trailer waarin het nieuwe personage wordt voorgesteld.

Daarnaast maakt Marvel’s Spider-Man uiteraard gebruik van de kracht die de PS5 biedt. Dat betekent dat de game er uiteraard een stuk beter uit ziet en met name de reflecties in ramen van wolkenkrabbers vallen daarbij op. Verder wordt er gebruik gemaakt van laadtijden die zeer kort zijn, ondersteunt de game Spatial 3D Audio en maakt het gebruik van de haptic feedback die de DualSense-controllers met zich mee brengen. Hieronder een trailer van de game in actie met een framerate van 60fps.

Nieuwe pakken

Tot slot komt Marvel’s Spider-Man Remastered nog met wat nieuwe content, die vooral handig is voor hen die alles willen verzamelen. Er zijn drie nieuwe pakjes die je op weg helpen in het avontuur. Mocht je de PS5-pre-order te pakken hebben, dan kun je de game hier scoren. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Marvel’s Spider-Man Remastered op de PS5 heeft een andere Peter Parker
Sluiten