Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 27 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Action stunt met goedkope massage gun van Silvergear

Mensen denken er niet gelijk aan bij het horen van de naam, maar de Action is soms dé plek om geweldige gadgets te scoren. Net als de Aldi, Lidl en Kruidvat overigens. Deze winkels staan bekend om de heerlijke gear die ze verkopen en de fantastische aanbiedingen die daarmee gepaard gaan.

Ben jij iemand die een massage gun wel ziet zitten, maar niet direct de volle mep wilt betalen? Dan zit je deze week helemaal goed bij de Action. Je kunt er namelijk eentje voor een ontzettend scherpe prijs op de kop tikken.

Massage Gun voor een prikkie bij Action

Een massage op z’n tijd is een groot genot, maar een masseuse behoort niet tot de meest voordelige zaken in het leven. Daarom is het best wel tof dat er anno 2022 iets als een Massage Gun bestaat. De markt zit al vol met een hoop verschillende modellen die stuk voor stuk hun eigen kunstje kunnen doen, maar echt goedkoop is het niet. Dat geldt gelukkig wel voor het model dat je nu bij de Action op de kop kunt tikken.

Action Massage Gun
Een pistool voor de spiertjes (Afbeelding: Action)

In de webshop van de winkelketen is het mogelijk om een Massage Gun van Silvergear op de kop te tikken. Voor het geld hoef je het in ieder geval niet te laten en het is de ideale manier om te kijken of zo’n gadget iets voor jou is. Zo is hij direct te gebruiken na een training, zodat het spierherstel versnelt wordt. Daarbij zorgt de Massage Gun door zijn vier verschillende koppen ervoor dat de bloedcirculatie altijd op de juiste wijze gestimuleerd wordt. En het is ook gewoon ontzettend lekker. Laten we dat zeker niet vergeten.

De Massage Gun van Silvergear is bij Action niet in de winkel te koop, maar alleen online te bestellen. Zeker de moeite, want het apparaat kost je op dit moment slechts €24,95. Meer informatie vind je op de website van Action!

Meer handige gadgets voor een prikkie

Zoals gezegd zijn Aldi, Lidl, Action en Kruidvat doorgaans fantastische plekken om gadgets te scoren. Waarom? Omdat ze regelmatig stunten met de prijzen. Dat weten we bij WANT als geen ander, want we houden iedereen week een lijst bij met de beste deals.

10 handige en toffe gadget die je in week 4 in huis moet halen

Benieuwd welke gadgets in week 4 van 2022 tot je beste opties behoren? Check dan zeker even het bovenstaande artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action stunt met goedkope massage gun van Silvergear
Sluiten