Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 3 juli 2018

Masta Box: deze slimme fidget cube is onmisbaar bij elke presentatie

Als je tijdens het werk even wat ontspanning wilt hebben, dan is zoiets als de fidget cube een handige tool. Even wat in je handen hebben wat geen muis is en dan lekker op wat knopjes drukken. Dat geeft wat rust. Dat kun je gaan doen met de Masta Box. Maar dat is naast een fidget cube ook een tool die je kunt gebruiken om powerpoint presentaties mee te geven.

De Masta Box is een fidget cube 2.0

Zoals je misschien wel had kunnen raden is de Masta Box iets dat je op Kickstarter kunt gaan scoren. De makers hebben daar een succesvolle campagne lopen, waarbij ze al het benodigde bedrag van 20.000 euro binnen hebben gehaald. Naast dat het spelen met de fidget cube-functie je wat rust geeft, is het daarnaast ook te gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden.

Zo is de Masta Box bijvoorbeeld een draadloze muis om ff snel mee te scrollen. Daarnaast maakt het device gebruik van een werkende joystick om wellicht in bepaalde games te gebruiken of voor andere functionaliteiten. Ook beschikt hij over een laser lichtje, waardoor je in powerpoint presentatie naast het navigeren tussen slides ook bepaalde dingen extra duidelijk kunt aanwijzen. En kun je tot slot een Micro SD-kaart in het device proppen. Via een USB-kabel kun je de Masta Box dan gebruiken als een groot opslag device dat je altijd bij je hebt.

fidget cube

Al met al is het dus een ding dat van alle markten thuis is. Als je hem niet gebruikt voor je werkzaamheden, dan kun je hem met een knop makkelijk uitzetten en veilig op de knoppen rammen zonder dat je per ongeluk dingen op je laptop wist. Bovendien is dit nou eens een Kickstarter-project wat qua prijs niet de hoofdprijs vraagt. Voor iets meer dan dertig euro kun je deze handige fidget cube al in huis halen. Meer lezen over fidget speeltjes? Kijk dan eens hier.

Reageer op artikel:
Masta Box: deze slimme fidget cube is onmisbaar bij elke presentatie
Sluiten